Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy végre legaláb...

Mit tegyek, hogy végre legalább egy kicsit nyugodt legyek?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre kérek bárkit aki válaszol kíván,hogy a cinikus,esetlegesen bunkó hangnemű válaszaikat tartsák meg maguknak!

Sajnos nagyon rossz időszakomat élem...

Tönkrement a házasságom,alapból rájöttünk,nem is szabadott volna.. :( Mindketten elszúrtuk,de nagyon.

A munkahelyemen egyre rosszabb a helyzet,mert a kedves főnököm minden módon próbálja megkeseríteni az ott töltött időmet,és tudom,hogy ki akar onnan tetetni..(eddig még nem jött neki össze...) Pedig minden munkát amit kiosztanak rám,a lehető legjobban próbálom elvégezni,és panasz nem is szokott lenni!

A KRESZ vizsgám se sikerült ma,1 ponton múlt...

A sok stressz miatt,nem tudok enni,ha napi egyszer tudok enni akkor már sokat mondok..Folyton magas a pulzusom,a vérnyomásom is stabilan halad felfelé...

Sajnos a nyugodt körülmények nem adottak...én meg már úgy érzem teljesen kivagyok!...nem bírom elviselni a társaságot,beszélgetni is csak két emberrel beszélgetek.

Depresszió esetleg?!

Jó ötlet lenne,ha nyugtatót íratnék fel esetleg?Vagy az nem megoldás?!

Hiába tudom megbeszélni egy-két jó barátommal a problémám,nem haladok előre...

Egyszerűen energiám sincs tanulni a KRESZ-t..kértem még ki pár nap rendkívüli szabadságot,mert úgy érzem biztos nem tudnék koncentrálni a munkámra..

Nagyon szépen köszönöm,hogyha válaszoltok,tanácsot adtok,mert jelenleg úgy érzem semmi pozitív nincs az életemben,egyedül és magányosnak érzem magam!

2014. okt. 8. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? Férfi vagy? Próbáld meg ezalatt a pár nap alatt teljesen kiszellőztetni az agyad. Ne agyalj a dolgokon, igyál forró teát/kakaót, nézz valami vidám filmet, rajzfilmet, pihengess. Az, hogy 1 ponton múlt a vizsga azt bizonyítja, hogy MAJDNEM sikerült, tehát ha picit jobban megtanulod azokat a részeket, amik kevésbe mennek, biztos meg lesz. Munkahelyedet ha megteheted, minél hamarabb hagyd el, és keress egy másikat (HA tudsz találni).
2014. okt. 8. 20:46
 2/6 A kérdező kommentje:

24 éves Nő vagyok.

Teljesen céltalannak érzem most már az életem!

2014. okt. 8. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:

A tartós káros stressz hatásait leginkább relaxációval lehet kivédeni.

https://www.youtube.com/watch?v=EfMA04nU2Fo

2014. okt. 8. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Esetleg némi sport is segíthetne vagy tudom furán hangzik de a szex önbizalmat ad jó kardio is (a neten könnyen találsz rá partnert is). Vagy ha nagyon nagy a kétségbeesésed keress fel egy pszihológust.
2014. okt. 8. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Vegyel egy forro furdot, es kozben igyal meg 2 poharral a kedvenc borodbol. Mondjuk a magas pulzusodnak ez csak artani fog valszeg.

Allitsd az orat egy oraval elobbre es reggel, amikor meg alszik a varos menj es fuss egy jo nagyot. A testi kifaradas elenkiti a lelket.

Keress az ismeroseid kozott egy gyanusabb kinezetu alakot es szerezz tole fuves cigit. Zarkozz be, keszits be egy csomo finom kajat, tedd be a kedvenc vicces filmed es szivd el a spanglit. Meglatod megnyugszol.

Fizesd be magad valami masszazs centrumba egy oras (vagy masfel) kenyeztetesre!

Nekem mondjuk a vezetes ami megnyugtat, de ez neked meg nem aktualis... bocs tobb nem jut eszembe.

Ja de, a sex (vedekezve) alkalmi partnerrel jo lehet! Egy idegennel, akit aztan sose kell latnod ujra...

2014. okt. 9. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:

mozgásban lenni! ez a lényeg, vagyis ink így írom: mozgásban létezni(ez is amolyan relaxációs technika és itt nem a sportról van szó)! amm bíztathatnálak h majdnem sikerült a kressz és nem sok kellett volna de sajnos a majdnem az akkor is csak nem... töltsd le a kresszvizsga progit az ncore-ról és pötyögtesd! kb 1250 kérdés van benne(ink picivel több), 50x végignyomod az 55 kérdést és kb a kérdések 90%-át át is vetted! 1 délután elég hozzá...

nincs célod? csak azt hiszed... ha nincs cél, találj ki egyet! lehet rövid távú, középtávú, hosszútávú, de ezek keverékei is akár! de ne tervezz, spontán haladj! megvan a cél és spontán haladsz felé tervezés nélkül! milyen utazás az amit megtervez az ember? unalmas.. az "utazásban" az örömöt a spontán, váratlan események láncolata adja! rem segítettem!

2014. okt. 10. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!