Miért van az, hogy csak akkor vagyok nyugodt, ha megeszem legalább egy fél tábla csokit, vagy zombikat gyilkolok?
Figyelt kérdés
Nem értem. egy fél tábla coskitól lenyugszom teljesen, de a zombiöléstől is, mert az meg levezeti a feszültségem. Mitől? :O
12/L
2011. ápr. 6. 21:40
1/7 anonim válasza:
Csak arra ügyelj, hogy nehogy összekeverd a kettőt: meggyilkolj egy fél tábla csokit, aztán megegyél néhány zombit.
2/7 anonim válasza:
Tartsd meg ezt a szokásodat és később egy egész jó csaj lehet belőled.
3/7 anonim válasza:
A csokizabálástól nő a segg, a háj.
A zombigyilkolástól (feltéve, hogy nem az utcán, hanem a képernyőn műveled) szintén nő a segg.
Tehát én nem ajánlom, hogy folytasd, mert nem jócsaj lesz belőled, hanem egy túlsúlyos csaj.
4/7 anonim válasza:
és akkor a füvesek vannak leoltva....
sokszor az ilyen dagi kockák (ne vedd magadra) nagyobb függők.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. akkor most dagadt vagyok 167 cm-vel, és 46 kilóval.
2011. ápr. 7. 13:57
6/7 A kérdező kommentje:
és igen, a képernyőn.
2011. ápr. 7. 13:57
7/7 anonim válasza:
"akkor most dagadt vagyok 167 cm-vel, és 46 kilóval."
Nem, most még nem vagy dagadt a 167 centiméterrel és 46 kiloval, csak később leszel az, ha így folytatod ezt az életmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!