Ti minden helyzetben ki tudtok állni magatokért?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért,de nem tudok arrogánsabb lenni bármennyire szeretném,aki minden helyzetben megtudja magát védeni.Úgy érzem,hogy a nagypofájúakkal szemben nem tudom főleg,ha van valaki az oldalán.A pszichiáter szerint ilyen vagyok,és ilyennek kell elfogadni magam.Szóval gyengébb lelkületűnek.2014. okt. 6. 15:54
1/5 Andizsuzsi válasza:
Nem, de azért próbálok. Nem pofával, hanem érvekkel.
2/5 anonim válasza:
Én is gyengébb "lelkületű" vagyok, viszont mióta gyógyszereket szedtem a depressziómra, valami megváltozott bennem, sokkal gyorsabban kiborulok és dühbe jövök. Annyi előnyöm származott csak belőle, hogy már ki tudok magamért állni, de sajnos sokszor túlzásba esek, ami régen soha nem fordult elő.
3/5 A kérdező kommentje:
Gyerekkorom óta pszihiátriai gondozás alatt állok kisebb megszakításokkal.Gyakorlatilag folyamatosan küzdök azért,hogy meg tudjam védeni magam a dominánsabb embertársaimmal szemben.Valamennyit változtam.Azt mondta sajnos a doki a múlt alkalommal,hogy gyerekkoromban folyamatosan ott volt anyukám ,mint domináns személy az életemben ,és ezért mindig egy kicsit kötélen lehet engem rángatni.Ez ellen nem lehet tenni!szégyellem,de mit változtathatok??
2015. jan. 11. 21:19
4/5 anonim válasza:
Terápiára jársz vagy az mondta aki csak gyógyszert ír neked? Mert terápiával ezen igenis lehet változtatni és aki ezt mondta szerintem nincs a helyzet magaslatán. Ezzel még inkább árt neked mint használ.
5/5 anonim válasza:
Szerintem, is ez azért van, mert mindig volt valaki aki megvédett..
Pl mi lenne, ha az utcán növünk fel, jóval több védekező technika lenne a kezünkben akkor mint most..vagy nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!