Hogyan szerezzek barátokat középiskolában?
Eddig sosem volt gondom a beilleszkedéssel nem tudom hogy most miért ilyen nehéz. 1 éve leküzdöttem nagy nehezen a szorongást/depressziót. Most viszont hogy teljesen egyedül vagyok megint kezd előjönni. Mostanában olyan visszahúzódó lettem pedig én sosem voltam az. Régebben mindig elbeszélgettem bárkivel bármiről, de most már odamenni se merek senkihez,vagy inkább nem tudom hogy mit mondjak mert nem találom a közös hangot.Sokan jöttek egy iskolából ezért ők már alapból ismerik egymás ezért nekik sokkal könnyebb. Van 1 lány akivel jóba voltam meg együtt elhülyültünk de amióta megismert egy másik lányt azóta én már le vagyok szarva. Már mindenki megtalálta a barátját akivel elbeszélget meg mindenhová együtt mennek csak én vagyok ekkora szerencsétlen. Minden nap küszködök a könnyeimmel már a suliban is mert egyszerűen borzalmas egyedül lenni. Pedig én próbálkozok de úgy veszem észre hogy senki sem kedvel. A legnagyobb problémám pedig az hogy ez már fizikailag is megjelenik nálam.. nagyon szédülök, egyszer fázok egyszer melegem van, zsibbad a kezem és a lábam is. Pedig minden vágyam az volt hogy ebbe az iskolába járhassak.Tudom hogy mindez hülyeségnek tűnik de egy ilyen "defektes" lánynak mint én nagyon nehéz barátok nélkül, mert tudom hogy így csak magamra számíthatok és nagyon nem bízok magamban.
Nem szeretnék visszaesni mert tudom hogy onnan nagyon sok idő felállni. Remélem valaki tud valami tanácsot adni mert azt nagyon megköszönném!!:) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!