Segítség alkoholista vagyok!?
Illetve utálok emberek közé menni.De olyan fél, 3/4 üveg vodka elfogyasztása után már nincs probléma.
Voltam pszihiáternél is írt gyógyszert de az szinte semmit nem használt.Hónapokig szedtem.Csak az alkohol segít.Viszont ha otthon vagyok egyáltalán nem kívánom az alkohol.Mi a teendő?
Első körben mióta tart a tartós alkohol fogyasztás?
Ha ez már hosszabb ideje tart, akkor egy általános pszichiátriai kezelés kevés.
Kell egy elvonó, ha fizikai tüneteid is vannak.
És hosszas kognitív terápia. Ahol a kezdeti problémát orvosolni tudják. Vagyis szükséged van egy "segítőre".
És hatalmas akaraterőre
Bogyót írt fel a pszichiáter?! Okoooos!! Aztán ha elkezdenél inni a bogyóra? Remek megoldás!
Ne szedj bogyót, nem az a megoldás! Magadnak kell rendet tenned a lelkedben! Szorongási, megfelelési, bielleszkedési problémáid vannak. Tanuld meg alkohol nélkül is élvezni mások társaságát. Fokozatosan csökkentsd az adagot, az nem baj ha iszol, csak ne ennyit és ne azért mert lelki gondjaid vannak. Inkább pszichológushoz menj. De gyógyszert semmiképp ne szedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!