Hogyan tudnám leküzdeni a skizofréniát?
Figyelt kérdés
Úgy érzem egyre jobban elhatalmasodik rajtam. Szinte minden nap látok egy hatalmas félig cső,félig ember szerű valamit és beszélgetek vele. Persze aztán rám szólnak,hogy ne beszéljek magamba. Kezdem azt érezni,hogy bármelyik percben meghalhatok,meg fogok fulladni. Bebeszélem magamnak a betegségeket is. Olyan is előfordul,hogy egyszer csak nem emlékszek,hogy hogyan kerültem ki az udvarra. Nem emlékszek,hogy kisétáltam volna. Voltam már pszichológusnál,de nem igazán segített. Meg aztán leálltam a gyógyszerek szedésével is.2014. szept. 19. 15:16
1/5 anonim válasza:
Pszichiáterhez menj, és szedd a gyógyszereket, amit felír.
Anélkül csak rosszabbodik az állapotod.
2/5 anonim válasza:
Pszichiáterhez kell menned, nem pszichológushoz és sürgősen kezdd el szedni a gyógyszert, mert nagy baj lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Most megrémítettetek kissé.
2014. szept. 19. 16:52
4/5 anonim válasza:
Nem akartunk megrémíteni, de szedd a gyógyszereket, azzal jól karban lehet tartani a betegségedet és járj el pszichiáterhez, mert valószínű, hogy van egy kis pánikbetegséged is és hipochondriás is lehetsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben.
2014. szept. 19. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!