Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most mit tegyek? Sos!

Most mit tegyek? Sos!

Figyelt kérdés
össze vissza próbálkoznak gyógyszerekkel nálam,kórházban is voltam 2 x2 hétig,mert 1 gyógyszer mellékhatásaitól lettem rosszul előszőr.december elején.igaz nyár óta voltak nehézlégzéses tünetek,szívkörüli fájdalmak,kivizsgáltak,de azt mondták pánikbetegség.nem volt testi tünet más,csak miután a rexetin nevű gyógyszert felírták,na de az már a múlt.a kórházban,szorongásos zavart,mániás depressziót állapítottak meg.ma már asok gyógyszer amit kapok lelassított,olyan vagyok,mint 1 csiga,és nincs kedvem semmihez,csak aludni.amit szedek.2x300mg.depakin,este 25mg ketileptet,2x0.25 rivotrilt,a magas pulzus miatt meg concort,és holnaptól,meg reggelente 5 mg.cipralex antidepresszánst is.tele vagyok tömve,állítólag türelem és jó lessz,de kibírhatalan,mert sem dolgzni nem tudok azóta,sem kedvem sincs semmihez,már fele annyit nem beszélek mint elötte,le vagyok tompítva.szerintetek is csak átmeneti amíg meg nem szokom?mert állandóan csak aludnék.segítsetek!
2010. jan. 19. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Tudod mit felezd meg minden gyógyszered adagját. Tehát ha mindegyikből egy szem van írva vegyél be csak felet. Én is így csináltam, nekem azt mondta a pszichiáter ha túl erősnek érzem, akkor nyugodtan megfelezhetem. Lehet túl erős a hatásuk. Próbáld ki, és ha úgy érzed hogy nem tudsz vele megbírkózni menjél vissza a kezelőorvosodhoz.
2010. jan. 19. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értek hozzá, de szerintem is túl vagy gyógyszerezve. Másik orvost kéne keresni.
2010. jan. 19. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy két hétnél tovább - annyi idő esetleg kell, mire a szervezeted beáll rájuk - semmiképpen ne hagyd, hogy kiüssenek a gyógyszerek, mert a gyógyszer nem arra való, hogy az orvos kipipálhassa, hogy dolgozott, hanem arra, hogy a te közérzetedet és egészségi állapotodat javítsa. Ha ennek ellenkezője történik, azt nem szabad hagyni, hiszen nem az orvos szenved tőle, hanem te. Ne legyél az orvos engedelmes áldozata.
2010. jan. 20. 08:10
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,csak az a baj,hogy a doktornőm azt mondta hogy kell pár hét míg beállnak,ls addig lehetnek ilyen tünetek.én már bánom hogy belementem,lehet hogy egy sima nyugtató is elég lett volna.nem tudom.de minden kedden járok hozzá,és ha ez jövő hét keddig,nem változik,akkor megmondom vegyen el az adagból.magamtól nem merem felezni,mert azt mondta azt vegyem be amit felírt.ha nem rosszabb lehet az állapotom.mindíg azt mondják türelem,de félek már a végétől.
2010. jan. 20. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!