Segítség! Holnap húzzák a fogamat, amivel bem is lenne
baj, csakhogy én RETTEGEK az injekciós tűtől. Vmi tipp?
Figyelt kérdés
Már ha rágondolok, elfog a pánik, nem tundnám a 'számba engedni'. Tudom...ez nem normális, keresnem kéne egy pszihológust, stb...de erre nekem holnap reggelig nincs időm!!! (legutóbb csak felragasztottak két harapásemelőt, de egy napig hánytam a stressz miatt)
Egyébként tejfog, nagyon fájna, ha érzéstelenítő nélkül húzná?
Aki járt/jár hasonló cipőben, tudtok vmi tippet adni, amivel előtte/utána legyőzhető a stressz?
Nekem majdnem minden tejfogamat fogorvos húzta ki, mert én meg attól féltem. Viszont soha nem kaptam injekciót. Teljesen fölösleges hiszen nincs benne ideg, úgy mint a csontfogakban. Az orvos mondta, hogy szúrni kell? Én mindig csak lidocain spray-t kaptam és bőven elég volt.
2014. szept. 16. 16:47
2/10 anonim válasza:
Nekem normális orvosom van. Valamit fújt rá (valami fagyasztó, gondolom, de csak, mint a dezodor, nem injekció volt, csak spré!!), majd, mintha egy beszorult kavicsot vett volna ki. Tehát, nem érezted, ahogy húzza a gyökeret, hanem mintha ott sem lett volna, csak kijött. Pár percig hagytam vérezni és csókolom. Egy hét után észre sem veszem.
2014. szept. 16. 16:47
3/10 anonim válasza:
Második vagyok, csukd be a szemed, ha ilyennel csináltatod, mert belemegy a spré :D
2014. szept. 16. 16:49
4/10 anonim válasza:
A "szádba engedni" max. a spermát lehet, de ezt a barátoddaé beszéld meg.
Amúgy ja, bromira fáj érzéstlenítő nélkül. Nekem három óra múlva is, mikor kiment a gyógyi, roh.dtul fájt, meg antibio nélkül még másnap is, de te tudod.
2014. szept. 16. 16:53
5/10 anonim válasza:
Nem lehet valami jó orvosod kedves második ha fogíny lefújása helyett a szemedet találják el...
2014. szept. 16. 16:54
6/10 anonim válasza:
Van aki olyan ügyesen adja be az injekciót, hogy semmit nem érzel, különben pár másodperc és már zsibbadsz is, de kérd meg a dokit, hogy szúrás előtt fújja, vagy kenje be zsibbasztóval, ha lehet.
2014. szept. 16. 16:56
7/10 anonim válasza:
Csukd be a szemed és észre se fogod venni, hogy mikor adja be az injekciót.
2014. szept. 16. 17:02
8/10 anonim válasza:
Hiába csukod be a szemed, attól bizony érezni fogod a tűt. Az egész foghúzásban az volt a legrosszabb. Bloáh!
2014. szept. 16. 17:12
9/10 A kérdező kommentje:
4- rossz az, aki rosszra gondol;D
Egyébként nekem még egyet se húztak ki, soha, gyerekkoromban is almától/ álmomban esett ki az összes, mert hozzá se mertem érni:)
A tűktől meg csak szimplán rettegek, nem feltétlenül a fájdalomtól...
De egyébként sikerült elhalasztani délutánig....
2014. szept. 17. 15:50
10/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta a fogorvosom, higy nem húzza ki szuri nélkül..azt hiszi, attól félek, hogy az fáj...pedig nem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!