Szerintetek ez mi lehet, hogy tudnám legyőzni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!17 éves fiú vagyok átlagos családba élünk nevelő apám van de nagyon szeretem!Az igazi édesapámnak elég komoly depressziója van szedet rá gyógyszereket is de hiába csak nem múlt el csak gyógyszerfüggő lett tőle!2011 nyarán volt egy dolog ami nyomasztott de csak tévhit volt amit anyukám segítségével le tudtam küzdeni utána kb. 8 hónapig tartott a rossz közérzetem elmentünk laborba 2-szer is elmentünk szemészet re de semmi gond nem volt semmi más tünete nem volt egyszerűen csak rossz volt a köz érzetem de bekerültem a koliba és úgy elmúlt nem is gondoltam rá!Most pedig 2014 augusztus közepén előjött újból ez a rossz közérzet csak most már utána néztem hogy ezek a tünetek a depresszióra utalhatnak csak hogy nem volt semmi az utóbbi időbe ami nyomasztott volna mindenkivel kijövök igaz a lányoknál van egy kis önbizalom hiányom de nem rágom magam rajta szeretek motorozni kondizni igazából az a lényeg hogy nem tudom pontosan hogy mért jött ki rajtam újból!Most annyiba változtak a tünetek hogy rossz közérzetem van hangulatingadozás valamikor jobban érzem magam valamikor nem,viszonylag jól tudok aludni de korán felkelek olyan 5:00 fele össze vagyok zavarodva nyomasztó elégé!Annyiba jó hogy van egy rendes megértő anyukám aki már az édesapámmal átment egyszer ezen és tud segíteni de ő azt mondja hogy ne menyek el szociológushoz mert csak teletöm gyógyszerekkel próbáljam meg elfelejteni de már minden nap úgy kelek fel hogy megint rossz a közérzetem és egyszerűen nem tudom elfelejteni!Azért írtam ki ide hogy van e másnak is ilyen problémája vagy valakinek sikerült e leküzdeni egyedül gyógyszerek nélkül?Vagy lehet e örökölt depresszió esetleg?Bocsánat a hosszú szövegért!Válaszaitokat nagyon várom köszönöm!2014. szept. 13. 19:28
1/4 anonim válasza:
Szia
Szociologus???? Nem pszichologus???? Mindegy
..
Az a Te bajod hogy raersz agyalni!!! Tulporgeted az agyad es kattogsz. Sajna a faterral ez volt de lepj tul rajta.
Kersesd az elet apro oromeit. 5kor kelsz? Szerencses ember vagy hiszen minden nap lathatod a napfelkeltet amit millio ember at alszik. Holnap csinalj egy kavet es nezd meg. Es gondolg at hogy a sok hulye alszik amikor ilyen szep az elet. Elj haver es ne azon agyalj hogy de szar neked.
En tul vagyok ezen amin te!!!! Nekem igy sikerult plusz olvass olyan konyveket ami elviszi az agyad egy masik vilagba pl Verne konyvek.
Remelem segitettem
Ja es csajozz be... a szex a legjobb gyogyszer csak huzzal kotont!!!!!
2/4 anonim válasza:
Az általad leírtak valóban a depresszió tünetei. Nekem még sohasem volt, de megértelek. Valszeg pszichiáterre gondoltál, de szvsz csak a legvégső esetben fordulj orvoshoz! Próbálj életmódot változtatni. Írod, hogy sportolsz, az jó, de ha van időt menj el egy-egy buliba, menj kirándulni, ismerkedj, próbáld jól érezni magad! Lehet, hogy első alkalmakkor kényszerítened kell magad, hogy kiszakadj a mindennapi, megszokott kerékvágásból, de hidd el: megéri. Gyógyszert és alkoholt, pláne drogot soha ne használj a hangulatod javítása érdekében! Menj, láss, tapasztalj! Csajozz és csajozz, vetkőzd le a gátlásaidat! Próbálkozhatsz agykontrollal is, bár azt meg kell tanulni, nem működik automatikusan. Nem tudni, van-e kedvenc szórakozásod, hobbid!? Ha nincs, keresd meg az a témát, amely a legjobban érdekel az életben, és próbálj abban sikerélményt szerezni. Szinte mindegy, hogy mit csinálsz, de az legyen a saját és embertársaid hasznára! Ne csüggedj, mert az élet szép, csak igen rövid...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat egyszer elmúlt már ez az érzés el fog mulni most is! :)
2014. szept. 20. 08:41
4/4 anonim válasza:
Velem is előfordult már ilyen csak úgy, hogy eggyik nap volt másik nap nem. A lényeg az, hogy én napközbe csak úgy tudtam elmulasztani, hogy nagyon jól éreztem magam.Egyszerűen elfelejtettem, hogy rosszul vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!