Van még itt olyan, aki vagdossa magát?
xD Sosem láttam értelmét:D Aki vagdossa magát, az hát Ugye,-vagy feltűnési viszketegség, vagy egy elmutálódott kisebbségi komplexus... De ha már annyira kárt akar tenni valaki magába, akkor tegyen akkorát, hogy elmennyen tőle a kedve, de ANNNNNYIRA nincs értelme...
"Depis vagyok öngyi leszek-Gyújtsad magadra a házat, úgy sem leszel soha több csak egy kis p*csa aki lázad"
Eeez egy Anonim Mc számban van benne,.... van benne igazság, de tény, hogy durván fogalmaz.
Amúgy a kérdésedre egyértelműen igen a válasz, vannak olyanok akik "megértenek, akik tudják, hogy magadba kárt tenni az az elkeseredettség kinyílvánítása és a végszó, ami azt suttogja "kapjabe a világ", ami a megoldáshoz vezet, Vannak még Suicide Room függők, és olyanok akik tudják, hogy milyen a fájdalom és a vörös vér íze, VANNAK OLYANOK, akik vágják csöpp testüket, a depressziósok táborának Toborzó jelképeként, vannak akik vagdossák az ereiket, mert VATEVÖR..."
Én is vagdosom/vagdostam magam. Igaz, most már nem érzek kényszert hogy csináljam.De néha előjön ez a érzés. Először a suli meg a család miatt tettem. De ha pl most elkezdeném, már nem ezek miatt tenném, hanem az érzés miatt. Megkönnyebbülök. Persze tudom hogy ez elmebajra utal, mivel egy normális ember nem tenne magával ilyet...
15/L
Na most ez a " lelki fájdalmat fel akarom váltani testivel, mert azt jobban viselem. "
Ez eléggé elvakult gondolkodásmód !SZERINTEM! ... Ha vagdosod magad akkor +1 Gond (vagy több)
-Még is csak fáj
-Vérzik is és ha olyan lesz a ruhád, akkor mehet mosógépbe.:c
-Lehet, hogy ott marad a heg, ami később nem biztos, hogy csillámos emlékeket fog föleleveníteni
-Könnyen vérmérgezést kapsz, ami nem egy kellemes dolog
-Nem beszélve arról, hogy bele sem gondolsz, hogy milyen rossz lehet a késnek/ollónak/körzőnek, hogy ilyen sorsa van (de kis humorzsák vagyok)
-Depresszióból Depresszióba kerülsz a vagdosástól.
...Egy embertől sem hallottam még, hogy vígan mondja, hogy "a vagdosás megoldotta a problémám^^ Csináld te is!:3<3" ... MEG annyi mindenbe meg lehet pusztulni, hogy - Nehogymár én öljem meg magam o.O, Inkább úgy akarok meghalni, hogy legalább néhányan emlékezzenek rám és ne úgy, hogy ..... "Hallottad?-Tegnap Öngyi lett egy Valaki tök fiatalon.
-xD LOL pedig előtte volt az élet o.O
- Inkább Háborúba... Ja nem az másik téma... (KIAF.SZOM HÁBORÚZIK EMBERTÁRSÁVAL POLITIKAI SZ.ROKÉR!?)
...Na a lényeg, hogy engem senki ne akarjon arról kioktatni, hogy a vagdosás megoldásXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!