Mit tegyek depressziós vagyok anyu ezt nem érti?
Te érzed, hogy mi van a lelkedben az agyadban. Ne hagyd magad lebeszélni. Édesanyádat meg főleg nem értem. Segítenie kellene neked, hogy megtaláld a megoldást, a kiutat a betegségből, nem lebeszélnie.
Kérj időpontot a pszichiáterhez. Majd ő megmondja, hogy szükséges-e járnod hozzá vagy nem.
Mégis miért szimulálnál? Főleg ilyen betegséget.
Menj el az orvoshoz. majd ő eldönti, hogy szimulálsz-e.
Ne az anyud döntse el, mert ez nem játék.
volt mar olyan amikor kiderult hogy szimulaltal?
Valami oka csak van hogy anyad nem bizik benned.
Én is hasonló dilemmában vagyok.
A környezetem szerint nem vagyok az, de én teljesen mást érzek. Koncentrációhiány, kedvetlenség, emberek teljes fokú kerülése, céltalanság (alig érdekel valami) + azt érzem hogy semmiben nem tudok fejlődni, mintha az agyam is sokkal gyengébben működne (mintha le lenne korlátozva).
Viszont ha valaki orvoshoz megy, nem jogos azt a kérdést feltennünk, hogy neki az a célja, hogy mindenképp betegnek ítélje a pácienst, ugyanis a pénz dominál a mai világban?
Vagyis lehet úgy fogja elkönyvelni az illetőt hogy tényleg depressziós (hogy legyen már mit kezelni, és jöjjön a zsozsó) közbe lehet nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!