Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyi idő alatt múlnak el...

Mennyi idő alatt múlnak el egy új antidepresszáns szedésekor a "hozzászokási" mellékhatások? Kb hány nap? Enyhülnek, vagy végig ugyanolyan rossz lesz?

Figyelt kérdés
Gondolok a hányingerre, öklendezésre, émelygésre... ma bevettem reggelivel, de annyira rosszul lettem, hogy mellé fél rivotril és két daedalon alig segített valamit, viszont átaludtam a napot. De amíg ez a másik két gyógyszer hatott (megkérdeztem a pszichiátert, szabad-e bevennem őket, nem csak úgy bekapkodtam), addig kb egy órán át, hát azt hittem, itt döglök meg. Végigaludtam a napot, nyolckor keltem, még mindig émelygek. Szóval... meddig tart ez? Ugyanezt átéltem már egy másik antidepi elején, de nem emlékszem, mennyi idő kellett, úgy emlékszem, egy hét kb, na ha most is annyi, előbb kattanok meg.

2014. szept. 5. 20:42
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Majd írd meg, hogy ment! Jobban vagy már kicsit?
2014. szept. 9. 16:46
 22/24 anonim válasza:
Nagyon aranyos,hogy kerdezed!Megoldottam,mert kozben beugrott a tesom.Kb egy-egy orat voltam egyedul, meg a hazafele seta.Na ott lettem rosszul,aztan boges egesz du.Picit enyhebb talan a szorongas,de egyelore ez naponta valtozik.Te jol vagy?
2014. szept. 9. 21:31
 23/24 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy legalább az egyedüllét része megoldódott... Én kezdek fixen jól lenni, de ezt inkább a rivotrilnak tudom be, viszont legalább az antidepresszáns majdnem minden mellékhatása megszűnt, mostmár csak ki kell várni, amíg elkezd hatni. És úgy néz ki, terápiába is fogok járni hamarosan, mostmár csak pár hét és jobb lesz, biztos neked is, bár a "pár hét" úgy kb egy hete nekem egy örökkévalóságnak és rettentően hosszúnak tűnt. De tarts ki!
2014. szept. 10. 09:27
 24/24 anonim válasza:
Nagyon orulok!Es nagyon irigykedem is rad.Az en napjaim meg mindig hullamzoak.A remeny hal meg utoljara.
2014. szept. 10. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!