Miért hasonlítom magam mindig másokhoz?
Kisebbrendűségi komplexusod van?
Én pont ellenkezőleg vagyok. Ritka az akit jobbnak találok.
Ránézek az emberekre és azt gondolom, mekkora egy szerencsétlenség, hogy nézel ki te nyomorult.
Ritka az, ha valakit eltudok példának fogadni bármiben is.
Pl, itt van a második kommentelő.
Mekkora egy lúzer, hogy mások kommentjeit kommenteli. Aztán siránkozik, hogy itt tart Magyarország, amikor ő a legnagyobb szerencsétlenség. :D:D:D
Férfi vagyok:D
Igazából még nem jöttem rá a megoldásra hogyan fogadhatnám el magamat, de biztosan nem úgy hogy valakit lenézek, leértékelek és hozzá képest leszek jó.
Szerintem is önbizalom hiány. Velem is ez volt,de aztán elkezdtem az egyetemet és több sikerélményem is volt,akkor kezdtem el azon gondolkozni, hogy csak jó vagyok én valamire.Kicsit több lett az önbizalmam, meg jött a párom és ő is sokat segített ebben. Egyébként még ma is küszködök önbizalomhiánnyal meg néha kishitűséggel,de már nem olyan nagy a "baj" mint régen. Szerintem csinálj olyan dolgokat, amikben sikeresnek érzed magad, pici sikerélmények talán segítenek.
Ez a hasonlítgatás másokhoz pedig szerintem egy emberi szokás, mert végülis ez visz előrébb.Pl.ha látom, hogy a csoporttársam tanul akkor én is előveszem az anyagot, nehogy lemaradjak. Gondolkozz el a pozitív jellemzőiden. Mitől jobbak az utcán levő emberek mint te?Biztos benned is sok az érték, csak még nem jöttél rá, hogy mik azok.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!