Létezik olyan szintű önbizalomhiány, ami tönkretehet egy barátságot?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon "kedves" barátom...körülbelül három éve ismerem látásból, de csak az utóbbi 1-másfél évben kerültünk közelebbi kapcsolatba. Ebben az időszakban jelentős szakmai előrelépést tett, és mintha kicserélték volna. Egy teljesen visszafogott emberből harsány, már-már túlzottan extrovertált személlyé vált. Régebbi barátaitól tudom, hogy mindig is súlyos problémái voltak saját maga elfogadásával.Az utóbbi időben ez nagyon eldurvult, és véleményem szerint a "nyilvánossághoz fordult". A közösségi oldalam tele van az ő "hú, de gazdag vagyok" típusú kiírásaival,és nagyon durván lenézi azokat,akik idáig mellette álltak. Az új barátai olyan emberek,akik kiskutyaként egyetértenek vele, majd ha valaki kicsit is felhívná a figyelmét arra,hogy ez már nem normális, elbánik vele. Ez csak szerintem furcsa? L/242014. szept. 3. 21:07
1/2 anonim 

válasza:

Igen. Az általad felvázolt is az.
Az ember, aki hirtelen átvált más személyiségbe, nagyon durván és hirtelen "megváltozik", az általában nagyon durván és hirtelen is szokott szétesni.
2/2 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, ne izgasd magad miatta. Számtalan más ember van még a világon, nem csak egy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!