Pszichológushoz de hogyan?
Tudom sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban, olvastam őket és kicsit bele is zavarodtam. Szeretnék pszichológushoz járni de magánra nincs pénzem, mert mindent haza kell adnom, amit keresek. TB alapon valószínűleg a legkönnyebb út a háziorvos lenne, viszont édesanyámmal ők húsz éve barátnők, nem szeretném, ha a család megtudná.(Tudom, hogy létezik titoktartás de volt már rá példa, hogy ezt a doktornő nem tartotta be. Ha meg háziorvost váltanék megint csak magyarázkodhatnék az egész családnak.)
Van olyan lehetőség, hogy bejelentkezek valahová pszichiáterhez, elmondom a problémáimat és ő továbbküld pszichológushoz? Vagy vannak olyan szakrendelések ahol már eleve pszichológusnál kezdhetnék? Elnézést hogy hosszan írtam, köszönök előre minden segítő választ!
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ment a zöld. 3-as nagyon sajnálom, hogy így alakult. Azóta hogy vagy? Hogy alakult az életed?
Ma két szakrendelést is felhívtam, az egyiknél nagyon segítőkészek voltak és kedvesek és azt tanácsolták, hogy inkább a lakóhelyem területén érdeklődjek. Találtam is egy intézetet ahol a pszichiáter mellett pszichológus segítségét is igénybe lehet venni. Holnap fel is hívom őket!
Nagyon köszönöm még egyszer, hogy ilyen rendesek voltatok. Egy kicsit bizakodóbb vagyok ma már, remélem jobban leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!