A lányomnál Asperer-szindrómára gyanakszom. Tudtok Heves megyében olyan személyt aki megtudja állapítani róla, hogy az e vagy sem?
Na, azért ne rohanj ennyire előre! Még nem is diagnosztizálták, te meg már 8. év elején a felvételijén aggódsz...
Menjetek el orvoshoz, ha erre gyanakszol, de őszintén szólva, én úgy gondolom, hogy ha az lenne, már rég kiderült volt, nem 13-14 éves korában.
Úriisteen! Eszem megáll...
Szeretnéd, hogy a gyereked aspergeres legyen?
Na ne csináld már ezt...
Kisgyermekkorában már rég kiderült volna, nem 15-16 évesen..
wakeupjohny aspergeres vagyok és 13 évesen diagnosztizáltak, pont nyolcadikba jártam, szóval tévedsz :P lányoknál nehezebb megállapítani általában.
És szerintem nem múlik ezen hogy felveszik-e.
Tényleg nem mindenkinél derül ki.
Nálam kicsiként felmerült a szenzoros baj,de senki se foglalkozott volna vele hogy igazolja vagy kizárja.
Rossz volt nagyon a legalapabb dolgokra nem voltam képes például sportolni,rendet tenni,de nagyon rosszul is voltam miatta.
Nem is értem az orvosokat ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!