Ha mindig visszafojtom a dühömet és soha nem reagálok arra, hogy mit mondanak mások abból lehet később valami szövődmény?
Figyelt kérdés
Mindig ha valaki szemétkedik velem akkor eltűröm és visszafojtom a dühöm, de ha az egyik szerettemet bántják akkor azt nem hagyom... De ha visszafojtom a dühömet és inkább békés akarok lenni, akkor abból lesz valami később?
Csak másokat akarok megvédeni, nem pedig magamat...
17/f
2014. aug. 30. 21:35
11/12 anonim válasza:
Kivéve persze, ha nem bánod, hogy mindig te húzod a rövidebbet.
12/12 anonim válasza:
Én is ezt csináltam hosszú évekig, aztán depressziós lettem, belebetegedtem, és amikor már leértem a legaljára az egésznek, hogy aludni sem tudtam az erőszakos álmaim miatt, akkor jöttem rá, hogy az egész a visszatartott dühöm miatt van. És évekig azt hittem, hogy ez tök jó, hogy soha nem veszekedek senkivel, mindig lenyugtatom magam stb. Hát nem. *****ul nem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!