Pánikbetegség. Beszélgetőpartnert keresek. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Azt hiszem pánikbeteg vagyok. Nem rég óta, nem szeretnék orvoshoz menni, de úgy gondolom, talán segítene, ha más pánikbetegekkel beszélgethetnék. Úgyhogy ha gondolod priviben írd meg az msn címedet. Talán segíthetnénk egymásnak...2010. jan. 16. 21:56
11/12 anonim válasza:
11.01-es ezek a étrendkiegészítők nem gyógyszerek, hanem vitaminok.A legtöbb esetben a b-vitaminhiány a kiváltó ok. B- vitaminkomplexel is lehet jelentős változást elérni nem mindíg a pszihiáternél felírt gyógyszerek a legjobbak,azok csak elnyomják a tüneteket és függővé tesz még a vitaminoknál nincs ilyen gond.nekem is írt a pszihiáter gyógyit, de két nap után még rosszabbul volta és nem szedem, ezektől a vitaminoktól megint tudom élvezni az életet, ami addig csak a lakáson belül létezett. Háziorvost és gyógyszerészt én is megkérdeztem ajánlották,. Aki kiakar próbálni valamit az úgyis tájékozódik előtte nempedig magátől kezdi el szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!