Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség. Beszélgetőpartn...

Pánikbetegség. Beszélgetőpartnert keresek. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Azt hiszem pánikbeteg vagyok. Nem rég óta, nem szeretnék orvoshoz menni, de úgy gondolom, talán segítene, ha más pánikbetegekkel beszélgethetnék. Úgyhogy ha gondolod priviben írd meg az msn címedet. Talán segíthetnénk egymásnak...
2010. jan. 16. 21:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz, ha gondolod. Én sem voltam orvosnál, de mostanában szerencsére nemigen van tünetem.
2010. jan. 16. 22:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Miből gondolod? Írd le, hogy miket tapasztaltál. Én is az vagyok (bár jó ideje nem jött elő szerencsére), orvosnál is voltam, mert egy idő után nem úszod meg, ha tényleg pánikbeteg vagy.
2010. jan. 16. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:
én is az vagyok...
2010. jan. 16. 22:11
 4/12 anonim ***** válasza:

Anyukám is pánikbeteg 2-3 éve,ő se akart orvoshoz menni meg sok gyógyszert szedni.

DE! elment természet gyógyászhoz,akivel normálisan beszélgettek 1-2órát, elmondta,hogy mi nyomja a lelkét és kisegítette belőle a természet gyógyász..

gyógszerek nélkül.

2010. jan. 16. 22:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem bírom a tömegközlekedést, főleg a buszt. Ha elhagyjuk a településünket, akkor bepánikolok, hogy nem tudok leszállni, és hazajönni. Nem merek más kocsijába beülni, még a barátommal se merek átmenni a szomszédos településre. De a legnagyobb problémám az iskola. Szeretek iskolába járni, de már egy ideje nem tudok oda sem elmenni. Illetve ott lenni sem. Beülök órára, bejön a tanár, és rögtön rosszul érzem magam. Egy ideig bírom, de aztán muszáj kikérezkednem, hogy megnyugodjak. Félek, hogy nem fogok majd tudni iskolába járni. Tegnap este amikor feküdtem az ágyamban, azon gondolkoztam , hogy hétfőn suli és mi lesz. Annyira rámtört az érzés, hoyg rosszul lettem, a szívem nagyon elkezdett verni, és nagyon melegem lett, mégis reszkettem. Eddig nem tapasztaltam ilyet, de úgyérzem ezután ettől is fogok pánikolni, mert mi van ha az iskolában jön rám...
2010. jan. 17. 08:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Nézz be a neuroptim.hu oldalra, én sem voltam orvosnál, de mióta szedem a neuroptim étrendkiegészítőt 500 mg-os c-citamint és halolajkapszulát azóta majdhogynem tünetmentes vagyok. Próbáld ki , ennyit megér. Neuroptimoz gyógyszertárban, drogériákban leht venni. Ja, és ezek csak vitaminok. Sok sikert!!
2010. jan. 17. 09:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nemtudom hány éves vagy azért anyukádékkal beszáld meg a vtaminokat is.
2010. jan. 17. 09:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Legalább a háziorvoshoz menj el, mielőtt beszedsz mindenfélét, amit itt javasolnak.
2010. jan. 17. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nekem nagyon hasonló tüneteim vannak: Busz (attól félek, hogy hányni fogok, a szívem hevesen ver, kiver az izzadtság), tanfolyamra jártam nemrég, ott is rosszul voltam ugyanezekkel a tünetekkel, főleg ha "elülték" a kifelé vezető utat.

Én vettem Sedafit Pc-t, ez egy homeopátiás szer, és nem tudom, hogy placebóhatás vagy nem, de nálam jelentősen enyhültek a tünetek.

2010. jan. 17. 12:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy ? Amúgy én is pánikbeteg vagyok,nekem odaáig fajult hogy nem járok be iskolába sem.. :S
2010. jan. 17. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!