Depresszió a Facebooktól? Lehetséges?
Pont olvastam nem is olyan régen erről a jelenségről egy cikket. Képzeld el, hogy vannak emberek, akik csak azért gyűjtenek egy csomó pénzt, hogy kibérelhessenek rövid időre egy magángépet és ott fotózkodjanak, amit aztán feltöltenek a Facebookra.
Arról szól ez az egész megosztási hisztéria, hogy a többi ember irigykedjen és mindenki a másikat akarja überelni. Tudom, hogy miről beszélsz egyébként mert én is így szoktam magamat érezni miatta; pont ezért letiltottam már mindenkit a hírfolyamomról és nem is nézem meg őket.
Mit tegyél? Első körben iratkozz le róluk, és utána menj el pszichológushoz.
Töröld Magad, én is azt tettem.
Mindenkinek van valami bánata, hiánya. Van, akinek nincs rendes családja, van, aki súlyosan beteg, van akinek meg elviszi mindenét a hitel vagy sosincs pénze, vagy nem szereti a másik nem.
Mindenki elrejti a gyengéit, és mutogatja, hogy milyen jó neki. Én nem cserélnék senkivel, mert mindig ott van a negatívum is, amit nem látsz, mert titkolnak. Bizonyos embereknek tényleg 1000x jobb életük van mint Neked, vagy akár nekem. De az az ő életük, és Neked a sajátodat kell széppé tenned, és örömmel élned. Ezen nem változtat az sem, ha ők még gazdagabbak és még szebbek lesznek, és az se, ha csődbe mennek, és leöntik az arcukat 200 fokos étolajjal véletlenül és csúnyák lesznek. :) Neked ez mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!