Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van valami bevált módszere...

Van valami bevált módszere valakinek a problémámra?

Figyelt kérdés
Tehát, úgy érzem semmihez sincs kedvem, semmihez sincs erőm, magam alatt vagyok, szeretnék csinálni dolgokat, de úgy érzem képtelen vagyok bármire, gyengének érzem magam, levertnek, lelkileg meg, mintha egy mély, sötét gödörben ragadtam volna. Minden kilátástalan, minden rossz, semmi sem tud örömöt okozni. Értelmetlennek érzem ezt az egész életnek nevezett valamit. Akárhová mész, mindenhol kiégett, lehangolt, kiábrándult, megkeseredett, rosszindulatú, bunkó emberek vannak, ami még jobban lehangolja az embert.

2014. aug. 26. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Sportolj, járjál társaságba, kirándulni. Rá fogsz jönni, hogy nem mindenhol depressziós emberekkel találkozol.
2014. aug. 26. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne keress értelmet. A dolog, úgy tűnik tényleg értelmetlen. Hogy ezt észrevetted, talán itt kezdődik a játék. Mármint a következő felvonás.

Azt javaslom kezdj el valamit csinálni csak úgy. Anélkül, hogy várnál tőle valamit. Csak rakd egymás után a lépéseket. Figyeld őket. A ritmusukat. Hagyd, hogy ők mondják meg mik. És figyelj, hogy ne gondold, hogy neked bármi is járna. Amit kapsz az van. Az az életed. Ez a mozid. Nem könnyű kicserélni a szereplőket vagy a helyszínt kívülről. Egyszerűbb megérteni ezt a filmet.

Ez lehet szinte bármi. Amit #1 javasol az is pont megfelel. De lehet tánc, zene tanulás, programozás tanulás, olvasás egy parkban bármi.

És a rosszindulatú emberekkel kapcsolatban vedd észre, hogy benne vannak a dologban rendesen ők is. Csak ők még esetleg nem is tudják.

Ezen is elgondolkodhatsz:

[link]

Arról szól, hogy ami egyszer összetört, abból lehet valami szebb. Maguk a hegek leszek a szépség hordozói.

2014. aug. 27. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!