Tanuláshoz mondjatok nekem bevált készítményeket, agyserkentőket, érendkiegészítőket, eddig sokfélét kipróbáltam de még nincs bevált, árral együtt ha kérhetném?
Rengeteg minden kell az agynak. Jót tesz a halolaj, magas kakaótartalmú (70% fölötti) csokoládé, sok tojás stb.
De szerintem neked inkább tanulni is meg kellene tanulni. Koncentrálás, memorizálás csak gyakorlással fejlődik.
#5 Basszus, a Gingko öregeknek való, akiknek agyi vérellátási zavarai vannak, nem kamasz srácoknak.
Pénzkidobás volt erre költeni, a fiad meg csak a placebohatás miatt lett jobban. Anélkül is ment volna neki. a tanulás
Szeszes italok mellőzése, húsevés mérséklése és pl. a dióbél hozzájárul a szellemi teljesítőképesség növeléséhez.
Hálás lehetsz a szülői gondviselésnek ami ezt lehetővé tette.
Ha még többet szeretnél kihozni magadból, érdemes lenne utánaolvasnod a Transzcendentális Meditáció mentális képességekre gyakorolt hatásait feltáró kutatásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!