PG53 ma páfrányokat mutat. Ha ekkor vagyok együtt a párommal, akkor nagyvalószínűséggel kisfiunk lesz? Ameddig nem mutat páfrányokat, nincs ovuláció, akkor esélyünk lehet kislányra? Nem meghatározásra bevált valakinek?
Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont 3 vagy több nappal az ovulácó előtt tesszük ezt, akkor vszínű kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X -spermiumok alkalmasabbak. Előtte 2 nappal és utána pár napig ismét a fiúk vannak előnyben. Előtte 2 nappal az esély lány:fiú = 1:1.
Köszönöm a válaszokat!
Gratulálok a kislányodhoz!Van egy kisfiunk,hugi tesót szeretnénk. Ezért érdeklődöm.Nagyon köszönöm a válaszodat,sokat segíettél!Több ismerősömnek is kisfia lett/lesz,amikor már páfrányai voltak.Azt gondoltam volna,hogy akkor már tuti a kisfiú. Beszerzek akkor ovu tesztet.Melyik fajtát érdemes venni,ami megbízható?
Mégegyszer köszi!
Kedves 10:47-es válaszoló.Nekünk kisfiunk lett páfrányos látótérnél.Mi is kislány tesót szeretnénk,ezért tettem fel ezt a kérdést,hogy kinél hogy alakult a baba neme.
Ciklus.hu esetleg segítséget nyújthat nektek.Én is szoktam ezt nézegetni,hátha valamit ki tudok belőle okoskodni.Konkrétan a tesó még csak elméletben tervezett,de majd megírom,az eredményt.
Viszont a barátnőmnek is fia lett páfrányos tesztnél.
Ezekből arra tudok következtetni,hogy páfránynál többnyire kisfiúk fogannak.
Sok sikert a kislányhoz!Kérlek írd meg majd a fejleményeket!Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!