Mi szociális fóbiások halálra vagyunk ítélve, ugye?
"Tele van a net vele."
Ja. Meg azzal is, hogy ha fáj a fejed, akkor tutibiztosan agydaganatos vagy, ha meg a hasad, akkor gyomorrákod van. Ha pedig köhögsz egyet, tüdőrákban fogsz meghalni, és hasonlók.
Ha gyógyítható, akkor miért nincsenek rá példák?
Szerinted ebből ki lehet jönni? Hogy? Pszichológus? Mert leélni egy életet gyógyszerekkel.. nagyon nem jó.
Mindenki halálra van ítélve. Tudsz olyat, aki kivétel ez alól?
"éltem s ebbe más is belehalt már".
1. Pszichológus nem ad gyógyszer, az a pszichiáter, de ő sem feltétlen.
2. A második válaszoló vagyok, a többieket ne keverd velem össze.
3. Pszichológus nélkül is elértem azt, hogy jobban érezzem magam, holott előtte idegenek közelében meg sem mertem szólalni.
4. Rengeteg sikersztorit hallani, és a megoldás igenis egyszerű, attól még hogy TE képtelen vagy felkelni, és észrevenni, hogy ez igenis megoldható, attól még nem mindenki ugyanilyen.
Nem írtam, hogy ad. Viszont továbbküldhet pszichiáterhez. Az meg csak gyógyszert ír fel és ennyi.
Ne támadj már, kapok elég támadást. Inkább segíthetnél, hogy hogy sikerült változtatnod..
Ilyen világban nem is csoda, hogy beteg vagyok.
"Igen, csak nem mindegy, hogy 18 vagy 75 évesen:):)"
Ami nem mindegy, hogy azt az időt, amit itt töltesz, milyen minőségben töltöd.
Ez nem a személyiségem, ez betegség. A személyiségem nem ilyen.
Ha van valami tippetek segítsetek..
A fizikai tüneteim már rosszabbak, mint a lelki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!