Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » ADD-s lennék? Jó lenne tudni...

VálaszVálaszoló kérdése:

ADD-s lennék? Jó lenne tudni mert akkor jobban tudnám kezelni.

Figyelt kérdés

ADD- vagyok de ezt én gondolom így legalábbis az voltam.

Az egyi vérkeringésem elég rossz, és ha valamit elkezdek azt az elején abbahagyom, ha megtetszik egy lány akkor ha neki is tetszek már nem érdekel. Ha beszéltek hozzám régen nem tudtam figyelni még ha akartam se. Koffeinfüggő voltam volt hogy napi 2 litert ittam energiaitalból. Az iq-m 130-as de nem tanulok jól az iskolában, nem jobban mint mások.

Nagyon jól rajzolok. Volt hogy kiestek dolgok teljesen vagyik hogy el se jutott az agyamig hogy mi a házi órán de ez nagyon gyakran volt, meg olyan is hogy nem tudta it mondott a tanár, de volt sokszor olyan is hogy nem tudtam mit mondtak az osztálytársaim, amikor hozzám beszéltek csak bólogattam meg mosolyaogtam.

Nagyon keveset beszélek, bár mostanában egyre többet, amióta tudom hogy ez a bajom ,szedek gingko bilobát és foghagyma kivonatot vérkeringás javítására, meg eszek banánt hogy böveljem a dopamin -szintemet és editálok is.

2014. aug. 25. 01:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Egészen más bajod van, és ideje volna ahhoz egy igen jó pszichiátert találni. Különben a harmincat sem éred meg - nem IQ-ban, hanem életkorban.
2014. aug. 25. 10:12
 2/3 hektorr7 ***** válasza:
Szerintem is ADD-s vagy de erre nem jó a banán meg a fokhagyma. pszichiáterrel tudsz feliratni gyógyszert. 18 felett csak nehezen adnak stimulánst így olyankor antidepresszánst szoktak felírni. Olyat ami növeli az agyban a dopamint. Pl: wellbutrin, tialera, cymbalta
2014. aug. 25. 10:49
 3/3 A kérdező kommentje:

OKé pár tünet még rólam: remeg a kezem ekcémás vagyok,

van hogy rettegek hogy olannal kell beszélnem akit nem ismerek, de nagyon! Elmegy a hangom nagyon vékonyra és elhalkulok. Régen volt hogy két évig rettegtem hogy kinyírok valakit (nem akartam) de ott volt a félelem hogy megteszem. Ebben az időben depressziós is voltam .

5. es általános iskolás koromban kezdődött és 7. es koromban múllott el. Nem értettem a lényegét hogy az emberekkel való beszélgetésnek mi az értelme pl.: az hogy elmondom hogy milyen kutyám van mi a kedvenc színem.

Hülyeségnek tartottam az emberi kapcsolatokat, és a barátokat. De barátaim voltak csak én nem birtam őket igazán. Meg akartam ölni magam hogy ne bantsak senkit.

2014. aug. 26. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!