Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Extrém frusztráció SOS! Mit...

Extrém frusztráció SOS! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon frusztrált vagyok,9 éves párkapcsolat romokban,az új pasi nem kezel még olyan komolyaneltörtm a lábam,nem tudom megfelelően érvnysíteni magam,rosszul vagyok,bármelyik pillanatban neki eshetek másnak,vagy magamnak...

SOS kéne valami..nyugtató,tányér törés,bármi ami használ????Csak ülök és tehetetlen vagyok....Már pattanásig feszültek az idegeim.

2014. aug. 13. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Legjobb lenne ha elmennél egy piszichológushoz és kibeszélnétek az összes problémát.

Olvass olyan könyveket, amitől kicsit megnyugszol, pl,: Louise L. Hay - Éld az életed, vagy a másik könyve, Az erő benned van, ezek engem mindig megnyugtatnak, amikor teljesen magam alatt vagyok.

2014. aug. 13. 15:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Sok minden történt,járok pszichiáterhez,ma voltam pont,így jöttünk rá,mik ezek az extrém agresszív gondolatok.Nagyon rossz,mert régóta sok minden nem jött össze,stb..extrémen frusztrált vagyok bármikor le tudnék ugrani valahonnan vagy bántani valakit..én aki még egy csigát se tapostam el soha.Nyugtató meg zene...ennyi van egyenlőre,de ha holnap nem javul akkor orvos,mert ennek nagyon rossz vége lesz...
2014. aug. 13. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!