Ha például valeriánára iszok sok alkoholt lesz valami bajom? Nem feltétlenül direkt hanem ha például már bevettem aznap 1-2őt és utána például este megyek a barátaimmal inni
Hát szerintem nem lehet rá alkoholt inni!! De kérdezd meg az orvosodat
2014. aug. 7. 23:45
2/9 anonim válasza:
Nyugodtan ihatsz rá, nem lesz semmi bajod tőle. Csak a nagydózisú valeriána + alkohol kombónak lehet hatása, és attól sem leszel rosszul vagy ilyesmi, csak álmos leszel tőle.
2014. aug. 8. 22:43
3/9 anonim válasza:
A gyógynövényekre általában nem vonatkozik az alkoholtilalom.
dr.
2014. aug. 10. 14:09
4/9 A kérdező kommentje:
A papirjan viszont irja, hogy ne igyak elotte/utana/kozben alkoholt
2014. aug. 11. 03:39
5/9 anonim válasza:
Egyébként az orvosok csak azért mondják h TILOS a tablettára inni alkoholt,hogy ne felejtsd el bevenni az aznapi adagodat..mielőtt bárki vitatkozni szeretne ,elmodnom hogy egy diplomázott biologia tanárnő mondta ezt nekem . :-)
2014. aug. 21. 12:54
6/9 A kérdező kommentje:
Bocsi utolso devmi koze van az alkoholnak es a "ne felejtsd el bevenni a tablettakat" kozott?
2014. aug. 21. 17:26
7/9 anonim válasza:
Kedves 5. válaszoló!
Az probléma, ha valaki reggel 6-7 óra körül már olyan állapotban van, hogy elfelejti bevenni a gyógyszerét.
Orvosként mondom neked, hogy nem véletlen van kitalálva az alkoholtilalom. Vannak olyan gyógyszerek (pl. ARB blokkolók, bizonyos pszichiátriai gyógyszerek), amelyeket nem nagyon zavarja meg az alkoholfogyasztás.
Viszont ha nyugtatóról, antipszichotikumról, antiepileptikumról, komoly fájdalomcsillapítóról, altatóról van szó, akkor erősen javasolt az alkoholtilalom.
dr.
2014. aug. 21. 21:11
8/9 anonim válasza:
Azt írja a betegtájékoztató hogy az alkohol hatását fokozhatja.
Az igazság az hogy azt kellene írniuk,hogy TILOS ALKOHOLT FOGYASZTANI!!!
Ezt így körülbelülre nem lehet belőni,hogy miből,mennyit ihatok ahhoz, hogy még ne legyek rosszul.
Valamire vagy ihatok vagy nem.
2015. jan. 2. 13:04
9/9 anonim válasza:
7.-el egyetértek. 2 évvel azután, hogy írta a kommentjét én egyszer vettem be antidepresszánst és később elmentünk a haverokkal iszogatni. Elájultam a szórakozóhelyen. Senkinek sem ajánlom, hogy keverje a kettőt. Még emlekszem, hogy az egyik pillanatban akartam valakinek mondani valamit, a következőben ülök a földön és semmit nem értek abból amit mondanak, de elcsípek 1-1 tekintetet. Undorodva néznek rám. Aztán lehányom magam... Majd visz a mentő. Sose akarjátok, hogy úgy nézzenek rátok, ahogy rám néztek a szórakozóhelyen. Sose akarjátok, hogy az éjszaka közepén a kórházba kelljem, hogy rohanjon a családod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!