Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rexetin szedése alatt, alhohol...

Rexetin szedése alatt, alhoholt iszok akkor bajom lehet tőle?

Figyelt kérdés
Voltam Pszichiáternél, mert szorongásom van, meg ha idegen helyre megyek akkor reszketek, és rexetint írt fel, de elfeljtettem megkérdezni hogy lehet e inni alkoholt, mert mi el szoktunk járni néha hétvégente szórakozni, és nem tudom hogy így ha szedem ezt a gyógyszert, akkor ha iszok, nem e bajom lesz tőle. Tapasztalat esetleg? meg elég sok rosszat is olvasok erről a gyógyszerről, lehet inkább nem is kéne szedni.

2014. júl. 24. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne fogyasszon alkoholt a Rexetin kezelés alatt. Az alkohol az Ön tüneteit, illetve a mellékhatásokat súlyosbíthatja.
2014. júl. 24. 20:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, de tájékoztatóba ezt minden gyógyszerhez odaírják, attól nem biztos hogy bajom lesz tőle, nem úgy gondoltam hogy alkohollal veszem be a gyógyszert, hanem úgy hogy reggel kell bevenni, és este innák akkor lesz e bajom. Mert én meg azért a szórakozásról nem fogok lemondani.
2014. júl. 24. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Próbáld ki, ha nagyobb lessz a baj akkor ne igyál és reméld hogy nem maradandó a baj, vagy csak simán fogadd meg ami az utmutatón fityeg. Én az 1. tenném :D
2014. júl. 25. 00:22
 4/10 anonim válasza:
Aznap mikor alkoholt iszol ne vedd be, én is így tettem régen, igaz másik gyógyszerrel. Nem hinném, hogy para lesz, főleg, ha ritkán jársz szórakozni. Egyszer vagy fiatal ebben az életben:)
2014. júl. 25. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kellene szedned a Rexetint, ha szeretnél alkoholt inni.
2014. júl. 25. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát most nem napi szinten iszok alkoholt, csak 2-3 hetente egyszer hétvégente, ha az nap nem veszem be, akkor csak nem lesz bajom, olyan nagyon sokáig amúgy se akarok szedni ezt, csak pszichiáter ezt írta most fel, megnézem mit használ, de nem ezen akarok élni mostmár
2014. júl. 27. 22:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha meg nem iszok alkoholt, buliba akkor meg ott se érzem jól magam, ha iszok akkor felszabadulok, úgyhogy nekem az kell legalább hogy egy kicsit igyak buliba
2014. júl. 27. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
32%
Lehet, igen. De semmi komoly, nálam annyi történt, hogy az intenzíven keltem, ugyanis nem tudtam önállóan lélegezni, intubálni kellett. Előtte persze detox majd 11 nap a ZÁRT osztályon a bolondok között. Én is Rexetint szedek és egy Xanax-ot szedtem be fogyasztás előtt, mivel pánikbeteg vagyok. A kettőt semmiféleképpen, még akkorse, ha úgy érzed mértékkel fogyasztod az alkoholt!!!
2014. júl. 28. 19:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Na jó, de te Xanaxot is vettél be, meg gondolom bevetted a rexetint is, úgy nem csoda, én úgy értem ezt, hogy az nem mikor innák nem venném be a gyógyszert, de mondom nem is nagyon akarom én ezt szedni, kipróbálom hogy milyen, de nem hiányzik ez nekem, nem gyógyszeren akarok én élni, sztem csak attól hogy ezt szedem nem oldódik meg a probléma, ha abbahagyom úgy is visszajön, sőt azt mondják még rá is lehet szokni, mérgezik itt az embert! Beszélgetni, meg alig beszélget el az emberrel
2014. júl. 30. 23:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze, mindig ott a könnyebb út. Ott a pszichoterápia, beszélhetsz, de meg is dolgoztat. Több dolog is közös a két említett szerben: felületesen, ideig óráig megoldja a problémát az alkohol és a gyógyszer is kőkemény méreg, óriási addikcióval.
2014. júl. 31. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!