Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kineziológus tud segíteni ezen?

Englishman kérdése:

Kineziológus tud segíteni ezen?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy biszex vagyok és emiatt nagyon rosszul érzem magam. Valahogy szeretném leküzdeni, kvázi "kiűzni magamból" de úgy érzem hogy ehhez segítség kellene. Egy kineziológus ebben tudna segíteni vagy inkább pszichológushoz kéne fordulnom?

2014. aug. 7. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
45%
A pszichológus tud segíteni önmagad elfogadásában. A kineziológus meg egy áltudományos kuruzsló - szerintem.
2014. aug. 7. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Így van.

A biszexualitásodat nem fogja meggyógyítani senki, mert nem betegség.

Elfogadhatod (ettől függetlenül nem kötelező megélni is), vagy elnyomhatod. De ha elnyomod, annak nagyon súlyos következményei lesznek.

Pszichológust ajánlanék én is.

2014. aug. 7. 22:08
 3/3 anizotropikus ***** válasza:

A kineziológia akkor ér valamit ha legalább med.univ. végzettsége van és a pszichiátriából készül szakvizsgázni.

Mag van a tudományos háttere, de ezt nem szokták hangoztatni, mert túl lehangoló lenne!

Az egész a két tudatalatti kommunikációjára és a teljes, mindenre kiterjedő elfogadás - terapeuta a betegét, beteg a terapeutát! - kell ahhoz, hogy hatékonyan működjön a dolog.

De csak pszichoszomatikus tünetekre hatékony.

A biszexualitás nem betegség, az egy állapot.

Vagy elfogadod vagy belehülyülsz!

A választás a tied.

2014. aug. 8. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!