Tanácsolnátok valamit édesanyám állapotára?
49 éves...ugy érzem vannak mentális problémái. Aláírom nehéz élete volt. De egy évig nálam és a családomnál lakott mi tartottuk el nem vállalt munkát hogy ő azt nem birja.. Most 2 hónapja nővéremnél lakik ő tartja el. A lényeg xanaxot szed...beszéltem az orvosával hogy szerintem jobban kikellene vizsgálni mert bajok vannak...erre ő azt mondta hogy mig magában nem rendezi a dolgokat nem fog meggyógyulni. Erre kedély javitot irt fel neki és megemelte a xanax adagot.
Általam vélt gyanus tünetek: néha eltulajdonit a boltbol ezt azt, beleiszik a boltban az üditőbe és visszateszi, napi többször elmondd dolgokat mintha nem emlékezne rá hogy màr mondta, ok nélkül lehord minket hogy mi nem foglalkozunk vele, feledékeny...
Mamámmal is ugyanez volt a helyzet....
Tudnátok tanácsot adni hogy segitsük hogy mindenki számára elviselhető legyen ?
Köszönöm
Alternatív terápiák: családállítás, kineziológia, ha hiszel benne
Családterápia
a jó öreg elfogadás és szeretet
Mit szeret anyukád csinálni? Tereljétek abba az irányba esetleg.
Esetleg kezdodo demencia? Igaz kicsit fiatal hozza,de irtad,hogy nehez elete volt.Sima depresszio is kivalthatja.Es orokletes is lehet(mivel irtad,hogy a nagymamad is ilyen) Olvasgass itt,hatha talalsz valamit.
Az a baj hogy vele nem tudok beszélni...azt állitja semmi baja...nekem vam bajom. De nővérem is azt mondja nem mer vele menni sehova mert kinos helyzetbe hozza.
Mamámnál igy kezdődött...aztán elszakadt valami...és többet nem jött ki a korházbol :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!