Hát nem ilyenen kellene agyalni. Annyi jó dolog van az életben, nem gondolkoznék ilyeneken, te se tedd.
2014. aug. 5. 16:03
Általában van elég agyalnivalóm, ilyen felesleges dolgokon csak vizsgaidőszak közepén kezdek el gondolkodni. Ha utálatos hangulatban vagyok, akkor a villamossinekre gondolok, mert azzal mindenkit jól megszivathatok, ha nem, akkor valamelyik hídra, mert ha túlélem, lesz egy menő sztorim, hogy hogy éltem túl.
2014. aug. 5. 16:23
3/15 A kérdező kommentje:
Nekem csak egy koncepció volt amit gondoltam megosztok vele. Semmi rossz szándékom nem volt csak elgondolkodtattam. Kíváncsi voltam hogy ő hogy látja. 2# igen ostoba dolog lenne villamos alá feküdni mivel 10 a 100 hoz hogy nem áll meg. A híd ugyan csak egy buta felhozatal. Azért köszi az építő jellegű hozzászólást.
Abszurd kèrdèsre abszurd válaszok.
Hogyan lennèk öngyilkos?
Hát semmikèpp sem addig, míg a szüleim ès a szeretteim èlnek. Utána? Nos, gondolom egy doboz altatót nyelnèk le, ès amíg el nem alszom örökre, addig szenvednèk. De, talán könnyebb gyorsvonat elè ugrani, vízszintesen felvágni az ereket, elvágni a nyaki ütőeret, leugrani egy panel ház tetejèről, kèst döfni a szívbe, gyomorba, fejbelőni magunkat stb...
Számtalan beteg lehetősèg adódik arra, hogy az ember kioltsa az èletèt vagy másèt, de csak az tudja mindezeket vègrehajtani, aki mèrhetetlenül ostoba ès önző, akiben a szeretet már règen kihalt ès csak elkeseredettsèg ès gyűlölet van benne.
2014. aug. 5. 17:19
5/15 A kérdező kommentje:
Adott egy válasz ami egyáltalán nem a kérdéssel foglalkozik mivel a kérdés az volt, hogy tényleg ennyire fura dolog az ha valaki ilyenen gondolkozik. Erre te meg el papolod az öngyilkosság majdnem minden módszerét a vele járó körülményekkel. Abszurd kérdés? Mi volt benne oly képtelenség? Ekkora balf *szt.
"Vagy csak ő kezelte így?"
az ember nem szeret ilyeneken gondolkozni.. NEM, minden más ember, akinek rendes élete van, nem gondolkozik ilyesmin és teljesen jogos hogy ha ezek után furán néz rád a pali..
annyi meggondolatlanság van benned hogy az nem igaz!
csak téged tudlak idézni: mekkora balf.sz....
2014. aug. 6. 03:48
nekem nem fura a téma (szakdolgozatom is kapcsolódik) viszont barátokat ritkán ha szerzel vele, mert a társadalomban tabu. Ez több okból is sajnálatos. Az emberek intelligenciája nem terjed tovább a témában mint a moralizálás. Furcsa azért, hogy ennyit agyalsz a dolgon. Ez számomra úgy tűnik, hogy több mint egyszerű érdeklődés. Ha öngyilkos gondolatok/érzések gyötörnek ne ismerősökkel próbálj beszélni, mert igen hamar kiismered és megutálod az embereket. Menj helyette pszichológushoz (tb-s is van ha nincs pénzed) nekem nagyon sokat segít
2014. aug. 6. 09:51
8/15 A kérdező kommentje:
#6 Ezt a meggondolatlanságot 2 mondatból komolyan leszűrted, csak gratulálni tudok. Miért számít meggondolatlannak az öngyilkosságról beszélni avval akit 9 éve ismerek? Ezt fejtsd már ki legyél szíves. Nem lett rosszabb a viszonyunk. Ezeket az infantilis feltevéseket hagyd az ajtón kívül saját magaddal. #7 köszi a válaszod!
a meggondolatlanságot arra értettem, hogy a csöppnyi eszeddel nem fogod fel, hogy mások jogosan néznek rád furán ha ezt a témát említed.
(megijednek, mivel történtek olyan esetek hogy a pali felhozta a témát, másnap pedig felkötötte magát, vagy leugrott a tizedikről)
körülbelül ugyanolyan a kérdésed mintha azt kérdezném tőled: te szoktál ürüléket enni? csak a tied durvább...
ha ezek után nem néznéd a kérdezőt gyökérnek, akkor nálad gondok vannak!
nem számít mióta ismered a másikat, ez akkor is ugyanolyan hatást vált ki az emberekből...
2014. aug. 6. 18:07
10/15 A kérdező kommentje:
.. Légy szíves kímélj meg az aberrált világszemléleteddel és a szövegértési problémáiddal, mert már én érzem magamat kellemetlenül. Köszi szépen, de ha nekem csöpnyi eszem van, akkor neked még annyi sincs, hogy ember számba vegyenek.
Kapcsolódó kérdések: