Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan hogy olvasás...

Létezik olyan hogy olvasás függőség?

Figyelt kérdés

Semmi nem köt le igazán,csak az ha valami izgalmas könyvet olvashatok. Az életemet unalmasnak tartom,és a könyvekben beleélem magam a vámpírvadászok/démonok/fejvadászok/satöbbi szerepébe. Múltkor mikor véget ért az egyik nyomozós-humoros-romantikus könyvem,majdnem elsírtam magam mert annyira sajnáltam hogy kész,kiolvastam.

Persze szoktam a barátaimmal is lenni,nem csak a könyveket bújom állandóan,de félek hogy ez a szenvedélyem káros lesz az emberekkel való kapcsolatomra:S

15/L

2010. jan. 11. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ilyen voltam a Te korodban! :) Faltam a könyveket. Aztán elmúltam 30.. jött a gyerek..na azóta egy oldalt sem tudtam olvasni... sajnos nincs rá időm, ha van, akkor alszok.
2010. jan. 11. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj az, te most a fantáziavilágban tudod kiélni magad, ilyen korban én is csak olvastam és olvastam, könyvet könyv után, annyira imádtam beleélni magam a történetekbe, fejben még folytattam is őket. Így viszont bővül a szókincsed és az meg nagyon jó! :)
2010. jan. 11. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! Én is imádok olvasni, ugyan már nincs túl sok időm rá, nyaranta viszont sokszor olvasom.

Ismerek egy lányt, aki akár hajnalban is fenn marad és zseblámpánál olvas. Naponta van, hogy több könyvet is kiolvas. A lány nagyon aranyos, kedves, csaképp szeret olvasni.

Az olvasást az emberek csak úgy veszik észre (ez persze pozitív) hogy jó képzelőerőd lesz és a szókincsed gazdagszik, a helyesírás pedig javul, és ezeket észre sem veszed, szórakozás közben tanulsz!

2010. jan. 11. 20:13
 4/5 anonim válasza:
100%

nembaj.:]

egyre több szót fogsz ismerni, ami a hasznodra fog válni..(: használd ki az időt, míg tudsz olvasni, mert biztos lesz egy időszak, amikor csak rohanni és rohanni fogsz, nem lesz időd rá.

én is ilyen vagyok amúgy, légy rá büszke!(:

2010. jan. 11. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megnyugodtam:) A nővérem tanított meg olvasni 5 évesen,és régen én voltam a könyvtár állandó látogatója. Azóta inkább belefektetek egy kis zsebpénzt a témába és megveszem a könyveket (mert mindig elfelejtem visszavinni a könyveket ha kikölcsönzöm:D)
2010. jan. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!