Miért érzek így?
Figyelt kérdés
Lassan 2-3 éve folyamatosan éjszakázok, teljesen feje tetejére állt az életem. Mielőtt elkezdtem ezt az egészet, normálisan ment az életem. Nem rég abba hagytam ezt az egészet, reggel keltem, este feküdtem, de nem éreztem azt az érzést, mint azelőtt. Nem érdekelt a nappal se az éjjel, se semmi.. csak éltem tovább az életem, vártam hogy este legyek, elálmosodjak és aludjak..
Lehet ennek egyéb okai? (anyámék válásban vannak, a nő akit szeretek nem viszonozza -nem bírom kiverni őt a fejemből-)
De akkor sem tudom összekötni a barátnőt és azt az átkot ami rajtam ül..
2014. aug. 1. 20:53
1/1 anonim válasza:
Biztosan nem a front miatt van. Elgonolkodnék, hogy másik nőnek fejezem ki a szeretetemet inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!