Mi a véleményetek a Cipralexről? Azt mondták, hogy ez nagyon jó gyógyszer.10 mg-ost kaptam, negyedet, felet tudok csak szedni, és annyira mély bánatot érzek, mióta szedem-régebben kezdtem, így a kezdeti szakaszon már túl vagyok.
Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 12:33
1/6 anonim válasza:
A Cipralexet több millió ember túlélte, és meg is gyógyult tőle. Viszont ha nem szeded be az előírt adagot, csak tovább fog súlyosbodni a betegséged.
Milyen betegségre kaptad?
2/6 A kérdező kommentje:
A 10 mg-tól olyan álmos vagyok,hogy nem tudok fent lenni.Rengeteg nehézség,veszteség jött egyszerre,és kikészültem tőle.Egyedül vagyok minden gonddal,és elfogyott az erőm.Alig mozdulok ki itthonról,de leginkább a kimerültség a gond.
2014. jún. 13. 13:04
3/6 anonim válasza:
Ne haragudj, a Cipralex nem okoz ilyen tüneteket. Inkább az, hogy nem szeded. Engem érdekelne a történeted, ha van kedved, írjál.
4/6 anonim válasza:
az, hogy rakat szemét.
mire szeded egész pontosan?
mert ez
"Rengeteg nehézség,veszteség jött egyszerre,és kikészültem tőle."
nem indokolja a gyógyszerszedést.
5/6 anonim válasza:
A gyógyszert szakorvos írta föl az általa észlelt tünetek alapján., és nem a beteg össze-vissza beszédje miatt.
6/6 anonim válasza:
jó is lenne, ha ez igaz lenne...
ha én nem állok le a "szakorvos" által felírt gyógyszerekkel, akkor még az is lehet h nem élnék.
meg azért az 5 BNO kódtól - aminek rámdobált - egyenesen röhögőgörcsöt kapok.
nagyon naivnak kell lenni ahhoz, hogy szentségnek vegye vki, amit a pszichiáter mond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!