Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szed itt valaki neuroleptikumo...

Szed itt valaki neuroleptikumot? Milyen?

Figyelt kérdés
Vélemény kellene. Válságos az életem ezért kaptam..

2014. máj. 25. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Szedtem haloperidolt, de az nagyon elálmosított, semmit nem tudtam tőle csinálni, folyton csak aludtam.
2014. máj. 25. 20:27
 2/4 Bárzsing ***** válasza:

Halót már inkább öregeknek szoktak felírni, annál vannak korszerűbbek, amelyeknek nincs ilyen erős álmosító hatásuk. Persze a szedés elején még előfordulhat, de ahogy felemelik a kívánt dózisra, 1-2 nap alatt elmúlik.

Pl. a kvetiapin (Kventiax) is egy ilyen újabb típusú szer. Én ilyet szedek kis dózisban szuicid késztetések miatt. Nekem az elején 2-3 napig volt a bevételt követően pár óráig szédülésem, de egyébként jelenleg semmi mellékhatást nem tapasztalok.

2014. máj. 25. 20:34
 3/4 hektorr7 ***** válasza:
utolsó! Jó egészséget kívánok neked! A kventiax biztosan jó gyógyszer ha használ neked. Én antidepresszánst és szorongásoldót szedek így a kérdésre sajnos nem tudok válaszolni! :P
2014. máj. 25. 21:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Kventiaxot szedtem már, igaz kéztől kaptam. De olyan voltam tőle mint ha alkolista lennék! Akitől pedig kaptam neki sem használt. Tiapridal van felírva ami antipszichotikum, de Tegretolt is kaptam mellé hangulatstbilizálóként csak abba hagytam. Nekem a Frontin, Paroxat kombi jött be csak bipoláris vagyok, meg mort párkapcsolati válságom van.
2014. máj. 26. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!