Aki antidepresszánst szed, az nem lehet szerelmes?
Az antidepresszáns általában szexuális diszfunkciót okoznak.
De valahol olvastam, hogy az antidepi csökkenti a dopamin szintet is, ami a szerelem érzéséért felelős..
Ezt tényleg így van?
Ha valaki saját tapasztalatáról beszélne, annak még jobban örülnék.
Mert úgy néz ki, hogy szükségem van a gyógyszerekre /a pszichológusom szerint/, de nem nagyon szeretnék lemondani a fiúról, akit szeretek..
De mivel én magam is fiú vagyok, lehet, hogy hasznomra válna, mert ez a szerelem reménytelen...
Kérlek válaszoljatok, ne nézzetek le a másságom miatt!! :(
16/F
Értem.
Muszály, mert depresszió, szociális fóbia, szorongás, kényszerbetegség, érzelemzavar...ez mind megjelent nálam..
Szóval muszály, ha hamarabb kérek segítséget, talán nem kellett volna, de már évek óta tartottam magamban, így eléggé elburjánzott mostanra..
Nálam a antidepresszáns kimondottan egyfajta "eurófiát" okozott. De én nem szerettem, leálltam vele - orvossal egyeztetve - mert éreztem, hogy csak "tüneti" kezelés, belül ugyanolyan rosszul éreztem magam. Pszichoterápia segített.
(Egyébként miért néznénk le a másságod miatt? A jelek szerint te nem tudod elfogadni... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!