Ha nem rajongok a baratomert nem is vagyok szerelmes?
Szoval van baratom. Szeretek vele lenni, de ha talalkozunk vagy ilyenek nem vagyok annyira izgalomba meg nem erzem azt, hogy majd kiugrik a szivem a helyerol. Igyekszem jol kinezni, ha vele talalkozok. Ha sokaig nem latom erzem, hogy hianyzik, de sose tervezem a " veletlen" talalkozasokat, nem jarkalok a haza elott, hogy hatha lathatom vagy hasonlok. Szeretem, ha megerint, ha megcsokol. Es ot magat is szeretem. DE az a nagy gaz, hogy rajongani meg mindig idosebb nok irant rajongok. Felnezek az adott nore es kiugrik a szivem a helyerol ha latom, barmi tortenik egybol el akarom neki mondani (mondjuk a baratomnak is) rengeteget gondolok ra es vele sokszor szeretnek veletlenul is osszefutni. Es mindig is szimpatikusak voltak az idosebb nok (20 30eves korosztaly). De ezeket a noket nem szeretem max neha ugy mint egy baratot es sose fantazialok arrol, hgy jarjunk vagyhasonlok. Na akkor most mi van?
14L
Akkor most en is felteszem a kerdest: na, akkor most mi van?
Van baratod, megis NOKrol fantazialsz...meg mi koze van ennek az egeszseg kategoriahoz?
Nincs ebben semmi rossz, biztos tetszik, ahogy öltözködnek, meg hogy ők már magabiztosabbak, esetleg szeretnél rájuk hasonlítani, velük meg lehet olyan "lányos" dolgokat beszélni, amit a barátoddal nem tudsz.
Ennek szerintem semmi köze a barátodhoz, nem kéne a két dolgot összehasonlítani, ezek egymástól függetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!