Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most hogyan lehetne a leghelye...

Most hogyan lehetne a leghelyesebben dönteni?

Figyelt kérdés

4 hónappal ezelőtt találkoztam egy személlyel, meg született a felismerés, magamra ismertem. Függetlenül attól mit beszéltem vele, vagy hogy befolyásolt a célja elérése érdekében. Többszörös kutatás után jöttem rá hogy milyen személy. Hónapokat öltem bele, éjjel nappal, megállás nélkül. Minden eszközt be vetettem ami a kezem ügyébe került.

Nos, azt kell hogy mondjam, beteg vagyok. Pszichopata.

El vonultam a nyilvánosság elől, igyekszem a lehető legkevésbé tartani a kapcsolataimat. Igyekszem el fojtani minden lehetséges érzésemet.

Úgy gondolom, most egy "józanabb" pillanatomban vagyok.

Folytatok rendszeres "nyugalom terápiát". Ez sokat segít, nos de ez sem tarthat örökké. Ha pedig, ki fejezem önmagam, megrémülnek a körülöttem lévők. Legyen vonaton, kávézóban, családi körben. Nagyon nehezen tudom kontrollálni. Az ártó szándék kimerül mások tudatos "megbántásában".(Hozzá teszem jogosan)

Most vagy soha, hogyan lehetne ezt a folyamatot pozitív irányba terelni? Hova kéne ezzel forduljak, hogy sikeresen is tudjak élni?

El lehetne még vezetni az agressziót, más irányba?

2014. júl. 31. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust.
2014. júl. 31. 13:42
 2/4 A kérdező kommentje:
U.I: Azt bánom meg, ahogy túl reagáltam a helyzetet. És sajnos rendelkezem az érzelmi manipulációval. Egy szavát nem hiszem másoknak.
2014. júl. 31. 13:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Kereszt nevem, Éva.
2014. aug. 1. 12:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Olyan pszichológust keressél meg, aki KIP módszerrel kezel. Ebben a terápiás rendszerben külön szakasz van az agresszió átalakítására, helyes irányba terelésére. Ha a terapeuta Ericksoni terápiára is kiképzett, megtaníthat a megfelelő kommunikációra is.
2014. aug. 4. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!