Pánikbetegek! Éjszakai pánikroham esetén mi a teendő?
Pánikbeteg vagyok, de eddig ilyesmi éjszakai rohamom nem volt. El akartam aludni amikor erős szédülés és hányinger tört rám, meg halálfélelem. Bepánikoltam a sötéttől, fel kellett kapcsolnom a lámpát, ja lekapcsolom visszajön a pánik, hogy biztos van itt valaki..és félek. Várom a világost, addig biztos, hogy nem tudok elaludni. Még most se vagyok teljesen jól.
16L
azt jó, ha tudod, hogy a pánikroham nem tud megölni
szóval ha megnyugszol, és lassan veszed a levegőt, akkor egy idő után jobb is lesz
ha meg van ott valaki, inkább az féljen tőled, amiért még egy pánikroham után is simán meg tudsz nyugodni, és el tudsz aludni...
de amúgy ha lenne, látnád a világosban bemenni, senki nem tud úgy odamenni, hogy már jó előre észre ne vedd, lépéselőnyben lennél
1.nincs különbség éjszakai me gnappali rohamok közt, a páikbetegséget folymatosan kell kezelni.
2.természetes gyógymódot kell találni rá, ha azok eredménytelennek tűnnek, akkor átmenetileg orvosi gyógyszeres kezelés is alkalmazható, de a függőséggel vigyázni kell.
3.a pánikroham meg tud ölni, bár kicsi ráa valószínűség, ha még időben kezeled.
4.az ablaknyitás ronthat rajta, a citromfűtea semmit enm ér roham ellen.
ha komoly megoldások érdekelnek, keress meg privátban.
Nem tudok egyetérteni pár gondolattal a 3.-ik hozzászólásnál:
1.van különbség, maga az éjszakai pánikroham határozza meg a pánik altípust, melynek megoldására kell így koncentrálni
2.elég tág fogalom, a természetes gyógymódot én is javasolnám (pszichológus, pszichoterapeuta, stb), a gyógyszerkészítményeket lehetőleg kerülni kell, a megoldást nem ezek jelentik
3.a pánikroham NEM ismétlem NEM trud megölni. csak azt tudom rá mondani, hogy aki mást mond az egy orbitális barom (bocs 3-as)
4.lehetőleg szakembert keress, az ő útmutatásai sokkal hasznosabbak lesznek bármelyikőnknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!