Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Normális ez?

Mit tegyek? Normális ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok!18 éves fiú vagyok,aki fontolgatja,hogy öngyilkos legyen-e!Hogy miért? Én sosem ártottam senkinek sem,sosem voltam nagyravágyó,csupán boldog fiatalként szerettem volna élni,de sosem sikerült.A szüleim állandóan cseszegetnek!Megcsinálok mindent,amire megkérnek mégsem jó nekik.Robotolok egész nap.de mindig belekötnek valamibe.Nem lopok,nem csalok,nem hazudok mégsem jó!De nem csak ez van.Bárhová megyek mérges szemekkel néznek rám,csak mert előítéleteik vannak az embereknek velem szemben,holott nem is ismernek,nem tudják,hogy milyen vagyok.Gyűlölködnek,megvetnek.Egy boltba nem merek már bemenni,mert én lehetek akármilyen kedves,tisztelettudó a külsőm miatt (etnikum) mindig flegmáznak velem,lekezelően viselkednek pedig nem vagyok egy rossz ember,sőt..Bárkinek hajlandó vagyok segíteni bármiben,én mégis csak a rosszat kapom mindig mindenkitől!

2014. júl. 29. 17:05
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
AZ ember egy faj! Ezen belül szerintem nincsen faj,maximum kultúrák!
2014. júl. 29. 17:43
 12/30 anonim ***** válasza:
Ne reagáld ennyire túl, nem akart semmi rosszat mondani. Csak sok cigány helyesírása tényleg szörnyű, sajnos jellegzetességükké vált. Arra akart utalni, hogy te kiemelkedő vagy ezek közül, ebben a tekintetben.
2014. júl. 29. 17:45
 13/30 A kérdező kommentje:
Itt is ott is akadnak barátaim,mert ők adtak rá lehetőséget,hogy megismerjenek!
2014. júl. 29. 17:45
 14/30 anonim ***** válasza:
Ha vannak barátaid akkor vannak akik elfogadnak. Szóval mi a baj?
2014. júl. 29. 17:46
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem reagáltam semmit sem túl.És igen,teljesen igazad van,viszont,ha nem lennék C",akkor 100%,hogy tudnék helyesen írni?
2014. júl. 29. 17:47
 16/30 anonim ***** válasza:
Félsz leírni hogy cigány? Írd csak le nyugodtan. Nem, nem 100%, csak mint írtam jellemző rájuk hogy nem tudnak helyesen írni, lévén tanulatlanok. Hogy tudsz helyesen bizonyítja hogy tanultabb vagy az átlagnál.
2014. júl. 29. 17:49
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem félek,csak gyűlölöm ezt a szót használni..
2014. júl. 29. 17:50
 18/30 anonim ***** válasza:
Miért? Szégyelled a származásod? Minek szégyellni... Én is azt írom hogy magyar vagyok, nem az hogy M vagy többségi.
2014. júl. 29. 17:53
 19/30 anonim ***** válasza:
Azért látsz mindenhol kritikát és megvetést a környezetedben mert nem tudod elfogadni magad... Legalábbis én úgy érzem ez a helyzet. Csak kivetíted a saját belső bizonytalanságod a környezetre.
2014. júl. 29. 17:54
 20/30 A kérdező kommentje:
Én elfogadom magam,csak az emberek nagy része nem!Ránézésre nem fogja ismerni senki sem a viselkedésemet,sőt..
2014. júl. 29. 17:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!