Érzéketlenség mindenekfelett?
Figyelt kérdés
Elég rég óta fojtom magamba az érzéseimet, játszom meg magam minden nap nehogy rájöjjön valaki. Az utóbbi időben egy számomra fontos személyjel beszélni szoktam ezekről, és azt vettem észre hogy ha a téma a vagdosás, vagy az öngyilkossági kísérletem, akkor nem érzek semmit. Sem félelmet, szégyent vagy megbánást ezen dolgok iránt viszont a kezem az rendszeresen elkezd remegni, és a gyomrom is begörcsöl. Szóval nem érzem ezen érzelmek de valahogy hatással vannak rám. Ez mi ? És hogyan kerekedjek felül rajta ?2014. júl. 29. 14:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!