Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszáns okozta "érzéke...

Antidepresszáns okozta "érzéketlenség"?

Figyelt kérdés
Az antidepresszáns miért blokkolja le a libidót?Vagyis a szexuális ingereket?Egyáltalán az érzelmeket?
2010. júl. 8. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. júl. 8. 10:20
 2/9 anonim ***** válasza:
a pasim volt nője ezeken élt hogy ettől volt frigid vagy mástol azt nem tudjuk bár ő akkor is az volt az ex férje szerint amikor még nem szedte ezeket.
2010. júl. 8. 10:25
 3/9 A kérdező kommentje:
értem,de ha előtte ezzel nincs gond,csak a gyógyszer szedése után?
2010. júl. 8. 10:27
 4/9 A kérdező kommentje:
valamit nagyon bekavarhat az agyban
2010. júl. 8. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
én ugy tudom hogy a gyogyszer abbahagyása után fogamzásgátlot kell szedni mert az helyre teszi a hormonokat
2010. júl. 8. 10:35
 6/9 Phoney ***** válasza:

Mert a depressziós tüneteknél sokszor hasznos, ha eltüntetjük az érzelmi túlsúlyokat. Ezért némely gyógyszerek pont erre utaznak.

Nekem is segített egy ilyen hatású természetes antidepresszáns, de fél év után már én is érzem, hogy mást kell helyette kitalálni. Mondjuk meggyógyulni:D (Igaz a szexuális ingereimmel pont nincs baj, dehát nem vagyunk egyformák.)

2010. júl. 11. 16:09
 7/9 A kérdező kommentje:
hát igen:)köszi
2010. júl. 11. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, valóban full frigiditást okozhat a gyógyszer sőt, hogy ilyen maradandó károsodát is eredményezhet... úgyhogy át vannak az emberek b###va
2010. dec. 25. 03:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Tessék: [link]
2010. dec. 25. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!