Ha 3 szóval jellemeznetek kéne engem, melyek lennének azok? 15L
Már ne is haragudj, de normális vagy te? Leírsz magadról egy csomó olyat, amit más ember szégyellne, és akkor meg vagy sértődve, ha emiatt az emberek olyannak néznek, amilyennek látszol? Ezeket a dolgokat te sem vernéd nagy dobra, ha az értelem egyetlen pici szikrája szorult volna az agyadba, de ez láthatóan nem történt meg. Te kérted a jellemzést, márpedig ez alapján egy elviselhetetlen kis p*csa vagy és a fentiek alapján mindenki ezt mondaná rád.
Ilyen rohadtul unatkoznak ezek a mai kölykök????????????
Nem vagyok megsértódve, inkább nevetek.:D
De tényleg mindenki elvisel engem..nemtudom mit izéltek..mintha valami szemét lennék..
Az a lány, akit a kérdésben jellemeztél, valóban egy nagy halom szánni való szemétkupac, semmi más. És nem baj, ha nevetsz, mivel nevetséges vagy:) Szerintem rajtad mindenki nagyokat röhög, mert csak úgy viselnek el:D:D:D Elviselés meg elviselés között nagy különbség van, de majd rájössz te is.
Elég szomorú, hogy tizenöt éves létedre, lány létedre, ember létedre ilyen vagy...
Na jó, meguntalak. Pá!
Kétszínű, megbízhatatlan, szeretetlen!
Nem, szerintem nem vagy jó ember.
Szállj magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!