Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha 3 szóval jellemeznetek...

Ha 3 szóval jellemeznetek kéne engem, melyek lennének azok? 15L

Figyelt kérdés
Manipulálok embereket, sokszor hazudok, a legjobb barátnőmet néha kibeszélem, de néha tök imádom és bevédem. Folyton lelkiismeretfurdalást keltek másokban, játszom a sértődöttet, belül pedig jót nevetek azon, hogy elhiszik a kis színjátékom. Sokat gondolok az öngyilkosságra is, bár tudom hogy nem tenném meg, eddig csak a vagdosásig jutottam. :D Jó ember vagyok?
2014. júl. 27. 16:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mindenki elvisel a környezetemben:$
2014. júl. 28. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de normális vagy te? Leírsz magadról egy csomó olyat, amit más ember szégyellne, és akkor meg vagy sértődve, ha emiatt az emberek olyannak néznek, amilyennek látszol? Ezeket a dolgokat te sem vernéd nagy dobra, ha az értelem egyetlen pici szikrája szorult volna az agyadba, de ez láthatóan nem történt meg. Te kérted a jellemzést, márpedig ez alapján egy elviselhetetlen kis p*csa vagy és a fentiek alapján mindenki ezt mondaná rád.

Ilyen rohadtul unatkoznak ezek a mai kölykök????????????

2014. júl. 28. 22:03
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok megsértódve, inkább nevetek.:D

De tényleg mindenki elvisel engem..nemtudom mit izéltek..mintha valami szemét lennék..

2014. júl. 28. 22:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Az a lány, akit a kérdésben jellemeztél, valóban egy nagy halom szánni való szemétkupac, semmi más. És nem baj, ha nevetsz, mivel nevetséges vagy:) Szerintem rajtad mindenki nagyokat röhög, mert csak úgy viselnek el:D:D:D Elviselés meg elviselés között nagy különbség van, de majd rájössz te is.

Elég szomorú, hogy tizenöt éves létedre, lány létedre, ember létedre ilyen vagy...

Na jó, meguntalak. Pá!

2014. júl. 28. 22:36
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem szemétkupac. nagyon sok lány ilyen, max nem vállalja fel. a kérdező csak pont ezeket a negatív tulajdonságokat emelte ki.
2014. júl. 29. 00:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Anna te vagy az?
2014. aug. 8. 18:18
 17/18 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad? Ki vagy?:D
2014. aug. 8. 20:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Kétszínű, megbízhatatlan, szeretetlen!

Nem, szerintem nem vagy jó ember.

Szállj magadba!

2014. aug. 9. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!