Paretint és xanaxot be lehet szedni egyszerre?
A xanaxot este kell,hogy tudjak aludni,de elfelejtettem,hogy mondta e a pszichiáter a paretint mikor vegyem be,számít e.
Szorongásra kaptam. 2 hétig Rilexet kellett szednem,most ezeket.
3. HOGYAN KELL SZEDNI A PARETIN FILMTABLETTÁT?
A Paretin filmtablettát mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.
A gyógyszert reggel, táplálékkal vegye be.
A tablettákat egészben, vízzel nyelje le.
Ne rágja szét a tablettákat.
1. gyógyszer 2. gyógyszer Interakciós szint
+ Paretin 40 mg filmtabletta »
(paroxetin) + Xanax 0,5 mg tabletta »
(alprazolam) 5. szint
5. szint:
A gyógyszerek között kölcsönhatás lép fel, de odafigyeléssel szedhetőek együtt (szokatlan tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz)
5. szint (túladagolás):
Azonos hatóanyagcsoportba tartozó gyógyszerek hasonló adagolásmóddal, fennáll a túladagolás veszélye. Kölcsönhatásuk (hatás-, és mellékhatás-fokozódás) valószínű.
Ha veszélyes lenne együtt a két gyógyszer, az orvos fel sem írná egyszerre! Én együtt szedem a Paretint és a Xanaxot reggelente már pár hónapja, és kutya bajom!
Kérdező, ahogy jól esik; vagy este veszed be a nyugibogyóval, vagy reggelente magába. Ahogy írták előttem, fontos hogy naponta ugyanaz legyen az időpont mikor szeded a Paretint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!