Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek az autisták értik...

Szerintetek az autisták értik a viccet? Kisfiam 4 éves állítólag autista Csak mert állandóan a huncutságon jár az esze. Ha nem figyelek rá elveszi a kést az ollót és szalad vele aztán nagyokat kacag mindíg a tilos dolgokat csinálja és ez neki vicces

Figyelt kérdés

2014. júl. 25. 22:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
igen szakember mondta. de a másik szakember azt mondta hogy nem hinné hogy autista. Én akkor sem hiszem hogy az.én inkább azt mondanám hogy rosszalkodik. most járunk tsmt tornára öt hete csináljuk és sokat fejlödött. És nincs semmi furcsa tünete. azért köszönöm hogy válaszoltatok!
2014. júl. 28. 21:51
 12/13 anonim válasza:
32%

Ilyen voltam gyerekként. ADHD lehet (A figyelemhiányos hiperaktivitás) szerintem (nekem nem mondta senki akkor, meg nem is "kezeltek" de utólag belegondolva, gyanúsan az volt.Feszegeti a határokat.

[link] Ezt nézd át, és h több ponton egyezik, akkor gyanús.

2015. márc. 4. 14:48
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
Kösd meg. Pszichopata a kis g..i
2017. okt. 10. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!