Borderline-os vagyok, pszichiáterhez járok, de félek, nem akar kezelni. Szerintetek?
Voltam nála 8-10x, írt fel gyógyszert, de most hiába keresem, mert elfogyott, nem válaszol, se sms-ben, se e-mailen. Egyszer írtam neki, hogy rosszul vagyok, arra se válaszolt. Nővérem szerint, a türelmet, a bizalmat, és a (felesleges) kétségbeesettséget akarja javítani.
De miért nem reagál? Már nem akar kezelni? De akkor miért írt fel vagy 3 hónapra gyógyszert?
Sokaknál jártam már, pszichiáternél, pszichológusnál, de egy idő mindegyik kirúgott, vagy én nem mentem többet hozzájuk. Most ebben eddig megbíztam, csak most merült fel bennem kétség, hogy kezd elfogyni a gyógyszer, és nem tudom elérni. Hívtam is, foglaltat jelzett. :(
Írtam neki, hogy írjon fel gyógyszert, augusztusban megyek hozzá, hátha addig "kezelhetőbb" állapotban leszek.
(Lamolep-et írt fel, pont azért, hogy "egyenesebbé" tegye a hullámvölgyeket.. Gondolom..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!