Miért csinálja ezt az apám? (nem akarja hogy jobban legyek? )
Apukád egy bántalmazó ember, lehet, hogy PTSD-d is van.
Szerintem egyrészt miatta is kell járnod, mert amit művel, attól mindenki rosszul érezné magát.
De belőlünk lesznek a legjobb szülők ugye bár? :)
Mert nem akarjuk hogy a gyerekeink azokon menjenek át, mint mi megyünk.
Módosítsunk, belőlünk LENNE a legjobb szülő, ha eljutnánk odáig. Ez egy lelkileg sérült, esetleg kapcsolatokat nagyon nehezen kialakító, depressziótól szenvedő embernek nem egy sétagalopp, enyhén szólva. Minket a társadalom is hajlamos kirekeszteni, és mint a fenti ábra is mutatja, akkor jönnek az öngyilkos gondolatokat, magunkba fordulás, önostorozás, ami tovább rontja a helyzetet.
Ja, és ahogy ismét csak a fenti ábra és az én esetem mutatja, a kedves nők (tisztelet, ha van kivétel) előbb pottyantanak 3 gyereket a teljesen alkalmatlan, agresszív, önző férfinak, minthogy szóba álljanak egy depis, visszahúzódó, szerény fiúval. Aztán persze telesírják a gyk-t, hogy nincs normális férfi a világon, meg rinyálnak a barátnőiknek, de legközelebb ugyanúgy a tahót fogják választani. Természetes kiválasztódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!