Mi tegyek ha apám jobban szereti a piát mint a gyerekét?
nem lesz jobb távol egy következetlen alkoholista apától?
Egy szenvedélybetegnek nem csak a gyerekénél fontosabb a pia, hanem mindennél.
De ha nem iszik akkor mindenki kedveli mer jó fej vicces meg minden ,de ha iszik mindenek vége......
nem is értem hogy én mi a francnak élek is..jobb lenne ha nem élnék..
Hidd el sokkal kiegyensúlyozottabb lesz így az életed! Apádhoz meg majd akkor mész mikor nem iszik (éppen) és akkor csak a bűbájos énjét kell látnod..
De minden alkoholistának a pia a legfontosabb, sok család megy emiatt tönkre, nem vagy egyedül.
Tanulj szorgalmasan, ne az ötösökért, hanem magadért, és azon legyél, hogy fénysebesen elhúzz onnan, amint lehet.
Én ezt tettem. Ja: és kerestem egy pszichiátert is, hogy a folyton nyavalygó önző anyám és az önző alkesz apám ne tudjon visszarántani a családba bűnbaknak, baleknak, homokzsáknak és ingyen-számlaszámnak.
utolsó, teljesen igazad van!
Sajnos ma Mo-n ciki agykurkászhoz fordulni, pedig kevesebb beteg ember lenne az országban!
És kevesebb idegbeteg. Nagyon bátor tett volt, gratulálok, mkinek kéne ilyen konzultáció legalább egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!