Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet h azért nem szeretnék...

Lehet h azért nem szeretnék gyereket, mert apám kiskoromban elég aggresszív volt velem meg anyámmal?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen előfordulhat, a gyerekkori traumák sajnos felnőttkorban megmutatkoznak.
2009. nov. 26. 21:38
 2/5 anonim válasza:
100%
Biztos van benne vmi, de ne azzal törödj, hanem arra törekedj h te ne rá hasonlíts mert neked se volt jó gondolom ahogy ő bánt veled... törekedj arra, h te jöbb anya/apa leszel mint ő!
2009. nov. 26. 22:06
 3/5 A kérdező kommentje:
De itt most nem arról van szó h milyen apa leszek ha egyáltalán leszek, mert mondom nem nagyon szeretnék gyereket,nem tudom pontosan megfogalmazni de valahogy nem, próba szerencse alapon meg nem fogom kipróbálni h majd megjön hozzá a kedvem ha már ott lesz:S
2009. nov. 26. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Valószínű még nem "értél meg" az apaszerepre, meg fogod érezni, amikor eljön, hidd el. Benne lehet ez is, de nagyon sok mindenen múlik, hogy az ember mit akar és mit nem.

Én 20 éves koromig hallani sem akartam gyerekről. Ahogy megismertem a gyerekeim apját, azt mondtam villámcsapásszerűen: na most már szeretnék! Ennyi.

2009. nov. 27. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetséges! Én velem is ez van,szeretem a kicsiket,de egyszerűen nem bírnám elviselni azt,h nekem legyen gyerekem. elmentem egy doki,azt mondta,hogy a gyerekkori trauma amit az apámnak köszönhetek,és csak reménykedhetek,hogy ebből ki fogok gyógyulni...bocsi az offért.
2010. júl. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!