Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyszercsak rosszul lett,...

Egyszercsak rosszul lett, pánikbeteg?

Figyelt kérdés

Ma a tanfolyamon egy csaj hirtelen rosszul lett. Azt mondta, sosem történt még ilyen vele. Igaz, hogy ma hűvösebb volt, de a terem amúgy elég fülledt, meleg, párás volt, bár nyitva volt a hatalmas ablak.

-Azt mondta, elsötétült minden, de eszméleténél volt.

-Reggelizett, fogyasztott folyadékot, ezzel nem lehetett baj. Mondtuk, hogy feküdjön le a terem szélén, ahol összetoltuk a nem használt székeket, de azt mondta, nem tudja megtenni azt a kb. 3 métert (ez már percekkel a rosszullét kezdete után volt). Így az ő széke mellé toltunk két széket, és úgy fektettük le, a lábát felemeltük. Becsuktuk az ablakot, és bekapcsoltuk a légkondit. Itattunk vele pár korty vizet. Ez kb. 1 órával a kezdés után volt, mire el tudott volna menni haza (kb. 1 óra múlva), jobban lett. Először csak felült, de utána még visszafeküdt, de hamarosan teljesen jól lett. A környezetet, csoporttársakat nagyjából ismeri, legalábbis múlt hét óta. Nem is olyan stresszes teljesíteni a feladatokat, a tanár is nagyon kedves. Nem mondhatjátok, hogy lement a cukra, mert azt utána se evett. Kis létszámú a csoport, úgyhogy nem a zsúfoltság, a tömeg, vagy a belehelés miatt.Ha a vérnyomással van gond, eddig miért ne lett volna? Persze, lehet családi gond, vagy női, én nem tudhatom, csak a padtársa vagyok, alig pár napja ismerem.

Szerintetek mi miatt???

2014. júl. 22. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
szia lehet panikbeteg de lehet mas baja is. viszont attol meg hogy egyszer rosszul van valaki attol nem biztos hogy panikbeteg. szerintem egy kivizsgalas nem artana neki aki szorong es panikbeteg azt is alaposan kivizsgaljak mielott panikbetegnek stb. mondanak mert a szorongas es hasonlok is lehetnek betegseg miatt....
2014. júl. 22. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy valamilyen gyógyszert szed, attól lett rosszul. Pszichiátriai gyógyszerektől sajnos ilyen simán előfordulhat.
2014. júl. 22. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is voltam már többször is így sajnos, még gyerekkoromba is. El is szoktam ájulni suliba stb.

A fene tudja mitől lehet, sokan mondják h leesik a vérnyomás, vércukor stb. De egy alapos kivizsgálás nem ártana. nekem szívritmuszavarom van, miután kivizsgáltak.

Persze nem állítom h nem pánikbeteg, de azt nem lehet ráfogni egy alkalom után.

2014. júl. 24. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!