Egyszercsak rosszul lett, pánikbeteg?
Ma a tanfolyamon egy csaj hirtelen rosszul lett. Azt mondta, sosem történt még ilyen vele. Igaz, hogy ma hűvösebb volt, de a terem amúgy elég fülledt, meleg, párás volt, bár nyitva volt a hatalmas ablak.
-Azt mondta, elsötétült minden, de eszméleténél volt.
-Reggelizett, fogyasztott folyadékot, ezzel nem lehetett baj. Mondtuk, hogy feküdjön le a terem szélén, ahol összetoltuk a nem használt székeket, de azt mondta, nem tudja megtenni azt a kb. 3 métert (ez már percekkel a rosszullét kezdete után volt). Így az ő széke mellé toltunk két széket, és úgy fektettük le, a lábát felemeltük. Becsuktuk az ablakot, és bekapcsoltuk a légkondit. Itattunk vele pár korty vizet. Ez kb. 1 órával a kezdés után volt, mire el tudott volna menni haza (kb. 1 óra múlva), jobban lett. Először csak felült, de utána még visszafeküdt, de hamarosan teljesen jól lett. A környezetet, csoporttársakat nagyjából ismeri, legalábbis múlt hét óta. Nem is olyan stresszes teljesíteni a feladatokat, a tanár is nagyon kedves. Nem mondhatjátok, hogy lement a cukra, mert azt utána se evett. Kis létszámú a csoport, úgyhogy nem a zsúfoltság, a tömeg, vagy a belehelés miatt.Ha a vérnyomással van gond, eddig miért ne lett volna? Persze, lehet családi gond, vagy női, én nem tudhatom, csak a padtársa vagyok, alig pár napja ismerem.
Szerintetek mi miatt???
Én is voltam már többször is így sajnos, még gyerekkoromba is. El is szoktam ájulni suliba stb.
A fene tudja mitől lehet, sokan mondják h leesik a vérnyomás, vércukor stb. De egy alapos kivizsgálás nem ártana. nekem szívritmuszavarom van, miután kivizsgáltak.
Persze nem állítom h nem pánikbeteg, de azt nem lehet ráfogni egy alkalom után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!